General Mobile 8 Ürün İncelemesi

Yüksek donanımlı ve uygun fiyatlı akıllı telefonları ile dikkat çeken General Mobile son olarak GM 8 ile gündemde yerini aldı.
General Mobile 8 Ürün İncelemesi

Ürün hakkında detaylı inceleme haberimizde yer almaktadır.

Şık Tasarım

General Mobile her geçen gün kendisini daha da çok geliştirmekte ve son derece şık telefonlar üretmektedir. İşte bu gelişimin son ürünü de GM8 olmuş durumdadır. 5.7 inç ekrana sahip olan bu cihazın kalınlığı ise 7.96 mm’dir. Bu büyüklüğe rağmen son derece şık ve kibar bir görünüme sahip olduğunu ifade etmek gerekir.

Donanım Özellikleri

GM8 3 GB RAM ve 32 GB dâhili hafıza ile 4 GB RAM ve 64 GB RAM seçeneklerini sunmaktadır. Sizler de ihtiyacınıza göre bunlardan birisini tercih edebilirsiniz. Normal standartlarda bir kullanıcı için bu rakamların iyi olduğunu ifade etmekte fayda bulunmaktadır. Normal standartlar dedik zira yüksek grafiklere ve çözünürlüklere sahip oyunları oynama esnasında birtakım donmaların yaşanması söz konusu olabilecektir. Ancak gündelik işlemlerinizde herhangi bir sorun yaşamayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şarj konusunda büyük bir bataryaya sahip olması sebebiyle normal kullanım ile bir günü rahatlıkla çıkarabileceğinizi belirtmek isteriz. Ayrıca hızlı şarj olma özelliğinin de bulunması sayesinde kısa süre içerisinde telefonunuzu doldurabilirsiniz.

Saf Android

Daha yüksek verim elde edebilmek amacıyla Android’in saf halinin GM8’de kullanıldığını ifade etmek gerekir. GM8 bu sebeple esnek kalıplara sahip diyebiliriz. Kutusundan Android oreo ile birlikte çıktığını da belirtmek gerekir.

Kamera çekimlerinde ise selfie tutkunlarını memnun edecek bir kaliteye sahip olduğunu ifade edebiliriz. Zira 13 MP ön kameraya sahip bir modelden bahsetmekteyiz. Arka kamerasında da 13 MP çözünürlüklü bir kamera bulunmaktadır. Ancak hareketli çekimlerde biraz zorlandığını ifade etmemiz gerekir.