Genç Kuşak Topluluğu Teknofesti fethetti!

Uşak Genç Kuşak Topluluğu İzmir'de gerçekleştirilen Teknofest etkinliğini ziyaret etti.
Genç Kuşak Topluluğu Teknofesti fethetti!

Uşak Belediyesi tarafından kurulan Genç Kuşak Topluluğu kültür sanat etkinliklerine tüm hızı ile devam ederken öğrenciler dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest’i ziyaret etti. Genç Kuşak Topluluğu tarafından 5 gün boyunca gerçekleştirilen ve her gün farklı öğrencilerin yer aldığı gezi yeni keşiflere kapı araladı.

Genç Kuşak ile İzmir’e giden gençler; TeknoFest’i büyük bir hayranlıkla gezdi ve birbirinden değerli teknolojik gelişmeyi görme şansı yakaladı. Uşak’ta eğitim veren 26 liseden yaklaşık 1400 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen TeknoFest gezisi, gençlerin unutamayacağı güzel anılara sahne oldu.

GENÇ KUŞAKLILAR TEKNOFESTİ ZİYARET ETTİ !

Tüm alanı inceleme fırsatı bulan Genç Kuşaklı öğrencilerin gözleri aynı zamanda gün boyunca gökyüzündeydi. Milli gururlarımız olan Türk Yıldızları,Bayraktar TB2, Akıncı, Aksungur, SOLOTÜRK, Hürkuş, Jandarma Çelik Kanatlar, Anka, Paramotor, Gyrocopter ve Atak Helikopter TeknoFest semalarında izleyenleri büyüleyen gösterilere imza attı.

tekno-1.jpg

Alan gezisinin ardından İzmir Doğal Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Uşaklı gençler; park içerisinde gezerek farklı türleri ve çeşitli hayvanları görme şansı yakaladı.

tekno-2.jpg

5 gün boyunca farklı öğrencilerin katılma fırsatı bulduğu gezide gençler, sosyal ve kültürel açıdan her daim destekçileri olan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini iletti.

tekno-3.jpg

Genç Kuşak Topluluğu sayesinde Türkiye’nin her yerini ve ülkede gerçekleşen farklı etkinlikleri görme fırsatı bulduklarını ifade eden Uşaklı gençler; bu tip organizasyonların devam etmesini temenni etti.

tekno-4.jpg

Düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler 5 günlük gezi boyunca renkli anlar yaşarken Teknofest'te sergilenen milli ve teknolojik ürünlerde öğrenciler için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Etkinliğin ardından öğrenciler İzmir Doğal Yaşam Parkı merkezini de ziyaret ettiler.