Galaxy Z Fold 5 tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı

Galaxy Z Fold 5 tanıtımı gerçekleştirildi. Özellikleri ve Türkiye fiyatı dikkat çekti.
Galaxy Z Fold 5 tanıtıldı! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı

Samsung yeni telefonunun tanıtımı yapıldı. Katlanabilir bu telefon Galaxy Z Fold 5 modeli bugün düzenlenen bir lansman ile tanıttı. Güney Koreli üretici olan bu telefonun özellikleri ve fiyatı nedir?

Son zamanlarda telefon fiyatlarındaki artış sebebiyle vatandaşlar yeni tanıtımı yapılan telefonları araştırmaya başladı. Samsung ise yeni katlanabilir telefon modelini tanıttı. Türkiye fiyatı ise dikkat çekti. Galaxy Z Fold 5 özellikleri ve fiyatı merak konusu oldu.

GALAXY Z FOLD 5 ÖZELLİKLERİ

Söz konusu telefon tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. Modern görüntüsü ve katlanabilir olması alıcını artıracak gibi duruyor. Samsung'un önceki modellerine göre daha farklı olan model normal akıllı telefonlardan daha kalın olarak üretilmiştir. Bunun yanında menteşe tasarımı konusunda da çeşitli iyileştirmeler yapılmıştır. Galaxy Z Fold 7,56 inçlik bir birincil ekrana sahiptir.

z-fold-5.jpg

Dinamik AMOLED 2X teknolojisi ile üretilen bu cihazda 120 Hz tazeleme hızı ve ekran altına yerleştirilmiş selfie kamerası bulunmaktadır. Akıllı telefonun dış ekranı Infinity O teknolojini anımsatıyor. 6.2 inç 2316 x 904 piksel çözünürlüklü ve 374 PPI piksel yoğunluğuna sahiptir.

Ayrıca yeni model ile birlikte UFS 4.0 desteği de bu cihazda kullanılmıştır. Wi-Fi 7 ve Bluetooth 5.3 gibi bağlantı özellikleri de bulunmaktadır. Peki Galaxy Z Fold 5 Türkiye fiyatı nedir?

GALAXY Z F OLD 5 TÜRKİYE FİYATI

Galaxy Z Fold 5 birçok renk seçeneği ile sunulmaktadır. Siyah, mavi ve bej renk seçenekleri ile satışa sunulan bu telefonun Türkiye fiyatı şu şekildedir;

256 GB | 12 GB – 64.999 TL
512 GB | 12 GB – 67.999 TL
1 TB | 12 GB – 72.999 TL.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.