Galaxy Watch 6'dan hayatı kolaylaştıran özellikler! Suyun ve yemeğin sıcaklığını ölçüyor

Galaxy Watch 6'dan hayatı kolaylaştıran özellikler geliyor. Suyun, denizin, havuzun ve yemeğin sıcaklığını ölçebileceksiniz.
Galaxy Watch 6'dan hayatı kolaylaştıran özellikler! Suyun ve yemeğin sıcaklığını ölçüyor

Galaxy Watch 6 kullanıcılarına hayatı kolaylaştıran bazı özellikler sunuyor. Bu özellikler ile daha işlevsel olacak. Bu özelliklerinden en dikkat çekenleri ise suyun  ve yemeklerin sıcaklığını ölçmesi oldu. Peki Galaxy Watch 6 başka hangi özellikler sunuyor?

Galaxy Watch 6 modelleri sıcaklık sensörü sebebiyle daha kullanışlı olmak için adımlar attı. Bu uygulama ile yeni özellikler eklenecek. Ayrıca bu özellik Galaxy Watch 5'e de güncellemeler sayesinde gelecek. Yani eski modelli olan Watch 5 kullanıcıları da söz konusu özellikleri kullanma imkanına sahip olacak. 

GALAXY WATCH 6'DAN DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLER

Galaxy Watch 6'ya yeni özellikler geliyor. Kullanıcılarını sevindiren bu özellikleri kullanmak için fiziksel temas gerekmeyecek. Samsung Galaxy Watch'un yeni sıcaklık uygulaması ile kullanıcılar ölçmek istedikleri şeyin sıcaklıklarını ölçebilecek. Mesela denize ye da havuza girmek istiyorsunuz fakat suyun sıcaklığından emin değilsiniz. İşte bu saat ile suyun sıcaklığını fiziksel temas gerektirmeden ölçebileceksiniz.

Bunların yanında bir de yemeklerin ve suyun da sıcaklığını ölçecektir. Herhangi bir fiziksel temas gerekmeyecektir. Kızılötesi sensörleri ile bu mümkün hale geliyor. Ayrıca bu yeni özellik bir önceki model olan Samsung Galaxy Watch 5'e de güncelleme sayesinde gelecek. Thermo Check uygulaması ilk olarak 26 Temmuz 2023 tarihinde tanıtılacaktır. Yani Galaxy Watch tanımı ile ilk kez kullanıma sunulacak. Daha sonra ise 5 ve 5 Pro'da da güncelleme sayesinde kullanıma sunulacaktır.

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip edoyruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler