Galaxy S23 FE iki farklı işlemci ile sunulacak! Türkiye'de satışa sunulacak işlemci hangisi olacak?

Galaxy S23 FE iki farklı işlemci ile sunulacak. Peki Türkiye'de satışa sunulacak olan işlemci hangisi olacak?
Galaxy S23 FE iki farklı işlemci ile sunulacak! Türkiye'de satışa sunulacak işlemci hangisi  olacak?

Galaxy S23 FE işlemcisi ile ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Son gelen bilgilere göre ise söz konusu telefon farklı iki işlemci ile satışa sunulacak. Türkiye'deki işlemcisi hangisi olacak?

Akıllı telefonların en iyi markaları arasında yer alan Samsung yüksek donanıma sahip olan Galaxy S23 serisi ile piyasayı adeta yaktı kavurdu. Şirket donanımıyla oldukça beğenilen seriyle Android dünyasında oldukça ses getirdi. Amiral gemisi serilerine alternatif olarak çıkarılan uygun fiyatlı FE modeller ise kullanıcılarının dikkatine çekeceğe benziyor.

TÜRKİYE'YE SUNULACAK İŞLEMCİ HANGİSİ OLACAK?

Galaxy S23 FE işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 olarak sunulacak. Buna g öre uygun fiyatlı olarak satışa sunulacak olan Galaxy S23 hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Tek bir işlemci ile geleceği sanılan bu telefon gelen bilgilere göre iki işlemci olarak sunulacağı öğrenildi.

Söz konusu bilgiler doğruysa Galaxys S23 FE işlemcisi ABD pazarında Snapdragon 8 Gen 1 olarak karşımıza çıkacak. Söz konusu cihaz ise diğer pazarlarda Samsung'un üretmiş olduğu Exynos 2200’yi kullanacaktır.

Böylece Türkiye pazarında ise satışa çıkması beklenen Exynos 2200 ile olacağı ortaya çıkmış ol uyor.

Samsung Galaxy S23 FE modeli bu yılın dördüncü çeyreğinde sahneye çıkacak. Söz konusu telefon ön panelinde 6.4 inç boyutunda ve 2340 x 1080 piksel çözünürlükte Dynamic AMOLED bir ekran ile sunulacak.

50 Megapiksel ana kameraya 12 Megapiksel ve 8 Megapiksel değerinde sensörler de yer alacak. Bununla birlikte Galaxy S23 FE, 4K video kaydı da alacak.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.