Galaxy Note 9 ihtişamlı bir etkinlikle canlı yayınla tanıtılacak

Samsung'un yeni amiral gemisi olmaya aday olan Note serisinin yeni üyesi olacak Galaxy Note 9 son çeyrekte tüketicinin karşısına çıkacak. Sosyal medyada daha telefon piyasa sürülmeden resmi aksesuarları ve aynı zamanda telefonun nasıl bir etkinlikle tanıtılacağı ortaya çıktı.
Galaxy Note 9 ihtişamlı bir etkinlikle canlı yayınla tanıtılacak

Türkiye'de akıllı telefon kullanıcılarının en çok önem verdiği şeylerden birisi cihazlarının markasıdır. Son zamanlarda her ne kadar farklı markalar gün yüzüne çıkmış olsa da tüketicinin tercihi yıllardır değişmedi. Samsung ve Apple arasındaki rekabet genelde artık bütün dünyada olduğu gibi işletim sistemi rekabetine döndü. Android kullanıcıları genelde Samsung marka cihaz kullanıyorlar. Samsung'un şüphesiz en uzun ömürlü, en pahalı ve en güçlü telefonu Note serisi adı altındaki telefonlarıdır. On yıllar önce çıkan 'Note 2' modeli şuan milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor ama bütün kullanıcılar yeni çıkacak olan amiral gemisi adayı Galaxy Note 9 için geri sayıma başladı. Telefonun özellikleri saymakla bitmez ama cam kaplı ve aynı zamanda sonsuz ekrana sahip dış tasarım özellikleriyle tanıtılacak olan akıllı telefonun, Samsung'un Youtube kanalından canlı yayın ile ihtişamlı bir etkinlikte görücüye çıkması bekleniyor. 

9 AĞUSTOS TARİHİNDE TANITILMASI BEKLENİYOR

Şuan resmi bir açıklama Samsung tarafından yapılmadı ama sosyal medyada genelde doğru sızıntılar yapan birkaç sayfada gördüğümüz kadarıyla yeni amiral geminin 9 Ağustos günü akşam saatlerinde tanıtılması bekleniyor. Etkinlikte LED teknolojisi kullanılarak oldukça etkileyici bir görsel şölenin olması bekleniyor ki Galaxy Note 9 satış oranlarının eski modellere göre çok daha yüksek olması bekleniyor. Ayrıca canlı yayında telefonun kameraları, yeni nesil ekranı ve masaüstü sürüm diye adlandırılan 'DeX' üzerinde durulması bekleniyor. Samsung'un tıpkı Chromebook gibi bir işletim sistemi olan 'DeX' için büyük yatırımlar yaptığı söyleniyor. 

ÇİFT KAMERA VE YÜKSEK RAM İLE GELECEK

Samsung'un bu telefonda yine donanımı en üst seviyede tuttuğu belli oldu. Bütün Note modellerinde genel olarak donanım oldukça büyük bir ayrıcalıktır. Donanım canavarları olan Note serileri yıllara meydan okuyarak birçok telefonun kaldıramayacağı güncellemeleri kaldırabiliyor. Yani bu sene alınan bir Note 9 yüksek RAM olması sebebiyle en az 5 yıl kullanılabilecek bir donanıma sahip olacaktır. Galaxy Note 9 daha iyi bir kamera deneyimi için çift lens, yani çift kamera ile birlikte satışa çıkacak.