FOX TV adını ve logosunu değiştirdi

Televizyon dünyasının dikkat çeken yapımlarına imza atan FOX TV adını ve logosunu değiştirdi. Konu kısa süre içerisinde gündem olunca vatandaşlar FOX TV’nin yeni adı ve logosunu araştırmaya başladı. İşte FOX TV’nin yeni adı ve logosu
FOX TV adını ve logosunu değiştirdi

FOX TV için geçtiğimiz günlerde adının ve logosunun değişebileceğine dair bir takım iddialar bulunuyordu. Aktarılan son habere göre o iddialar gerçek olurken, konuya ilişkin gelişmeyi RTÜK Üyesi İlhan Taşçı duyurdu.

FOX TV hem adını hem de logosunu değiştirdi. Kanalın yeni adının Now TV olduğu açıklandı. RTÜK’e başvuran kanalın talebi kabul edildi.

RTÜK ÜYESİ DUYURDU

Konu ile ilgili açıklamayı RTÜK Üyesi İlhan Taşçı duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Taşçı, “FOX TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı” duyurusunu yaptı.

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberleri:

FOX TV’NİN ADI NEDEN DEĞİŞTİ?

Herkes tarafından izlenen kanallardan biri olan FOX TV’nin adının neden değiştiği merak ediliyordu. Konuya ilişkin aktarılan haberin detaylarına göre kanalın adının değişikliğinin sebebinin Disney grubu FOX’u alırken bir süre için de isim hakkını da almış olması. Belirtilen o süre dolunca kanalın hem adı hem de logosu tüm dünyada değişmiş oldu.

RTÜK de kanalın yaptığı isim değişikliği başvurusunu yerinde bularak onayladı. Buna göre artık FOX TV'nin yeni adı Now TV olarak güncellenerek logosunun da değişmesine karar verildi.