Fiyatı 9.500 TL ve altı olan akıllı cep telefonu modelleri! Samsung Apple Xiomi Oppo Huawei

Gençlere vergisiz cep telefonu modelleri için beklenen açıklama geldi. İşte fiyatı 9 bin 500 TL altı akıllı cep telefonu modelleri...
Fiyatı 9.500 TL ve altı olan akıllı cep telefonu modelleri! Samsung Apple Xiomi Oppo Huawei

Fiyatı 9.500 TL ve altı olan akıllı cep telefonu modelleri! Samsung Apple Xiomi Oppo Huawei - Kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere bekledikleri cep telefonu müjdesini verdi.

HANGİ CEP TELEFONLARINDA DEVLET VERGİ DESTEĞİ VERECEK, GENÇLERE İNDİRİMLİ SATILACAK AKILLI CEP TELEFONLARI HANGİLERİ?

Erdoğan yaptığı konuşmasında "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonları ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 lira teknolojik cihaz desteği vereceğiz. Bu destekle cep telefonu için piaysa fiyatının yüzde 44,4'üne bilgisayarlar i çin ise yüzde 16,7'sine kadar tutarda destek sağlayacağız. Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere, 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını, istedikleri 3 mobil operatör üzerinden kullanabilecek" diyerek cep telefonu müjdesi verdi.

1-001.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Söz konusu fiyatlar Teknosa sitesinden anlık olarak alınmış olup, fiyatlar farklı sitelerde değişkenlik gösterebilir. Söz konusu devlet desteği için yapılacak olan yeni uygulama ve kararlara sitemizden ulaşabilir, yeni yapılacak duyuruları anlık olarak takip edebilirsiniz.