Fiat yeni sistemi duyurdu! Otomobil abonelik sistemi geliyor

Fiat 500e modeli için yeni satış sistemini duyurdu.
Fiat yeni sistemi duyurdu! Otomobil abonelik sistemi geliyor

Fiat yeniliği duyurdu. Buna göre otomobil abonelik sistemi geliyor. Peki bu sistem nedir? Nasıl işler?

src-340x1912xelektrikli-fiat-500e-turkiye-fiyat-listesi-aciklandi.jpg

Son yıllarda Türkiye'nin en çok satılan araçları arasında yer alan Fiat 500 e modeli ile başlatmış olduğu abonelik iş modeli ile bir ilk gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen aracı Fiat abonelik iş modelini getirecek.

FİAT'TAN YENİ SİSTEM!

Fiat yapmış olduğu duyuru ile yeni sistemini duyurdu. SIXT iş birliği ile hayata geçen yeni otomobil sistemi ile artık farklı sektörlerde uygulanan abonelik modellerinde olduğu gibi otomobil kullanımında da bazı kolaylıklar sunulacak.

Buna göre aboneliklerini başlatmak isteyen kişiler Fiat Türkiye'nin internet sitesinde yer alan Mobilite Menüsü'nden başvurularını yapabileceklerdir. Bununla birlikte Fiat'ın online satış kanalından da beğenilen 500e modeli için rezervasyon yapılabilecektir.

Kısa dönem kiralamada, kiralamayı uzattığınız zaman sürekli değişen bedelleri ve bununla birlikte operasyonel kiralamadaki kontrat bağlayıcılığı ortadan kalmaktadır. Bu sistem birçok kolaylık sağlıyor.

prueba-fiat-500e-17.jpg

Söz konusu model kullanıcılar abonelik süresi boyunca sabit bir ücret karşılığında araç aboneliklerini başlatabileceklerdir. Ek bir bedel ödemelerine gerek kalmadan da aboneliklerini istedikleri zaman bitirebileceklerdir.

Bu uygulama Fiat 500e modelini kapsamaktadır. Söz konusu sistem ile birlikte ayrıca esnek bazı koşullar sunulacaktır. 500e otomobillerini deneyimleme şansı da verilecektir.

En teknolojik otomobil olarak kabul eden ve segmentinde ikinci seviye otonom sürüş destek sistemine sahip olan iki şehir otomobili 500e ayrıca 3+1 ve Cabrio olmak üzere farklı görevde tipi ile satışa sunulmuştur.

Temmuz ayından itibaren aylık 29 bin 900 TL artı KDV ile birlikte 500e'ye abone olabileceklerdir.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz.