Facebook F8 konferansı

Biliyorsunuz ki günümüzde küçüğünden büyüğüne herkes sosyal medya kullanmaktadır. Bir çok sosyal medya uygulaması olmasına rağmen bunların arasından en çok Facebook , Instagram ve Twıtter kullanılmaktadır.
Facebook F8 konferansı

İnsanlar alabiliceği bütün bilgileri sadece bir tuşla öğrenebiliyorlar. Fakat bazen bireyler yenilik istiyor bu isteklerine karşılık olarak sürekli toplantılar konferanslar yapılmaktadır. Bunlardan biri de Facebook F8 konferansı Whatsaap için gelecek bir çok yeniliklerden bahsediliyor.

En kısa zamanda bu yeniliklerin hayata geçirilmesi bekleniyor. Instagram , twitter gibi sosyal medya uygulamaları çıktığı günden itibaren çok fazla facebook kullanıcısı kalmadığından dolayı facebook biraz zor günler geçirmekteydi. Facebook F8 konferansı düzenlemeyi planlıyordu. Mark Zuckerberg'in yönetimi altında olan Whatsaap ve Instagram olduğundan dolayı yapılacak konferansta bunlarla alakalı da yenilikler geleceği düşünülmektedir. Resmi bir açıklama yapılmasa da Whatsaap yeniliklerinin bu konferansta görüşüleceği tahmin ediliyor.

Telefonlarda kullandığımız whatsaap'ın artık Web'i de mevcut biliyorsunuz. Fakat bazı özellikleri Whatsaap Web'te kullanamıyorduk. Artık görüntülü konuşma Whatsaap Web'te de olacak. Yapılacak olan toplantıda gözler sürekli Instagram ve Facebook üzerinde olsa da Whatsaap hakkında bir çok yenilikler gelecek. Whatsaap Web masaüstü bilgisayarlarda da kullanılmakta fakat bazı eksiklikler vardı. Var olan eksiklikler Windows 10 için geliştirilmiş olan uygulama ile giderilecek. Windows 10 için üretilen Whatsaap Web uygulaması Windows 10 sürümü yüklü olan her cihazda çalışacak. Uzun zamandır beklenen ve söz konusu olan Whatsaap karanlık mod alınan bilgilere göre çok yakında karşınıza çıkacaktır.

Yapılacak olan F8 konferansında Whatsaap karanlık mod'un da tanıtılacağı düşünülüyor. Bu mod şu anlık beta olarak kullanılmaktadır. Whatsaap'ta bulunan etiketlere yenilik gelecek ve animasyonlu olacak etiketlerin yanı sıra android kullananlara özel Whatsaap uygulaması parmak izi ile açılacak. Mark Zuckerberg'in yönetiminde olan bu sosyal medya uygulamaları hayatı ve iletişimi gerçekten çok fazla kolaylaştırıyor. Ve her geçen gün gelen yenilikler ile daha da kolaylaşıcak. Düzenlenen bu konferans 30 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında olacak ve Amerika Birleşik Devletleri saatine göre sabah 10:00'da olması planlanıyor.