Evinde internet olanlara kötü haber! İnternete DEV zam 200 TL birden yükselecek en ucuz aylık paket ücreti 582 TL olacak

Evde internet paketleri ve alo dakika paket fiyatları için rekor zam açıklandı. Ekim ayı zamlarla başlayacak!!!
Evinde internet olanlara kötü haber! İnternete DEV zam 200 TL birden yükselecek en ucuz aylık paket ücreti 582 TL olacak

Evinde internet olanlara kötü haber! İnternete DEV zam 200 TL birden yükselecek en ucuz aylık paket ücreti 582 TL olacak - Geride bıraktığımız Mayıs ayında yapılan genel seçimlerden hemen önce başlayan zamlar seçimden sonra daha da artarak devam etmişti.

Deyim yerindeyse iğneden ipliğe pek çok ürüne zam gelirken vatandaşın alım gücü düşmüştü. Temmuz ayında maaşlara yapılan zamlar erirken yeni zam haberi de bugün duyuruldu. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada zam resmen duyuruldu ve tarih verildi.

İNTERNETE ZAM VAR MI, TÜRK TELEKOM İNTERNET FİYATLARI ARTACAK MI?

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada "1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler" denilerek 1 Ekim 2023 tarihinde evde ve işte internet fiyatları ile Yalın Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketleri ile Statik IP liste fiyatlarına zam geliyor.

liste-1.jpg

BİREYSEL TARİFE FİYAT LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Diğer internet operatörlerinin büyük bir bölümünün de Türk Telekom alt yapısını kullanması nedeni ile bu tarifelerde de zam geleceği belirtilirken yeni tarifelerin devreye girmesi ile bazı paketlerde evde internet ücretlerine 200 TL'ye varan artışlar yaşanacak.

En ucuz internet paketi fiyatı ise 582 TL'ye yükselecek. Hızlı internet kullanmak isteyen kişilerin ödeyecekleri rakam ise 700 TL'ye yükselecek.