Evinde, cebinde interneti olan yandı! 14 TL'den 270.71 Liraya yükseltildi işte o dev zam

İnternet aboneliği olan, evinde cebinde interneti olanlara zam duyurusu geldi.
Evinde, cebinde interneti olan yandı! 14 TL'den 270.71 Liraya yükseltildi işte o dev zam

Evinde, cebinde interneti olan yandı! 14 TL'den 270.71 Liraya yükseltildi işte o dev zam- Zamlar yağmur gibi yağmaya tüm hızı ile devam ederken vatandaşlar artık zam haberlerini takip etmekte zorlanmaya başlandı.

Bugün açıklanan son resmi zam haberi ise internet için verildi. Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcıları arasında yer alan Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada referans veri akış erişim(VAE) tarifelerinde fiyat artışına gidildiği açıklandı.

TÜRK TELEKOM İNTERNET FİYATLARI İÇİN YÜZDE 70 ZAM AÇIKLADI!

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada en son 1 Nisan 2023 tarihinde yapılan fiyat güncellemesi el zam yapılan referans veri akış erişim(VAE) tarifelerinde artışa gidildiği ilan edildi. O tarihte yüzde 67 olarak açıklanan zamma 2023 yılı için ise yüzde 70 zam yapıldığı ilan edildi. internet-ucretleri.jpg

İnternet hizmetleri ile ilgili olarak tarifelerin ne zaman düzenleneceği, yeni fiyatların ne zaman yürürlüğe konulacağına ilişkin yasal bir düzenleme ya da kural bulunmuyor. Türk Telekom'un yeni tarifeleri, 1 Temmuz tarihi itibari ile yürürlüğe girmiş olarak kabul edilecek. Hem VAE hem de port ücretlerine geçen seneki tarifenin üzerine yüzde 70 zam gelmiş oldu.

EVİNDE İNTERNETİ OLAN YANDI! 14 TL'DEN 270.71 TL'YE YÜKSELDİ

Yapılan zamlar içerisinde en dikkat çeken ise arıza kaydı için ödenen ücret oldu. Daha önce 14 TL olarak uygulanan Türk Telekom'dan kaynaklanmayan arıza kaydı ceza bedeli son zammın ardından 270,71 TL'ye yükseltilmiş oldu.