Epic Games ücretsiz oyunlar sızdırıldı

Dönemsel olarak verdiği ücretsiz oyunlarla dikkat çekmeye devam eden Epic Games ücretsiz oyunlar sızdırıldı! Milyonlarca oyun sever ücretsiz sunulacak olan oyunları araştırmaya başladı. İşte detaylar ve merak edilenler..
Epic Games ücretsiz oyunlar sızdırıldı

Aktarılan son habere göre Epic Games, yılbaşı kampanyası adı altında ücretsiz olarak sunacağı oyunca sızdırıldı. Listenin doğru olması halinde pek çok kullanıcının havalara uçacağını şimdiden söyleyebiliriz!

Kullanıcılarına hemen hemen her hafta farklı oyunları ücretsiz olarak veren Epic Games, son dönemlerde yakından takip ediliyor. Gelen haberin detaylarına göre Epic Games yine ücretsiz oyun vermeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili PC Focus isimli bir sayfanın yaptığı paylaşıma göre Epic Games’in ücretsiz sunacağı oyunlar sızdırıldı.

PİYASA FİYATI 374 TL

Yayımlanan listeye bakılırsa, son olarak ücretsiz olarak sunulan oyun Saints Row oyunu. Oyun için yapılan açıklama şu şekilde:

“Güneybatı Amerika’daki kurgusal bir şehir olan hayat dolu Santo Ileso’ya hoş geldin. Suça batmış bir dünyada bir grup genç kendi suç çetelerini kurarak tek başlarına yükselmenin peşinde. Yanında dostların Neenah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kuracak, Santo Ileso’nun sokaklarında kurduğun imparatorluğu büyütüp şehrin kontrolü için savaşırken Los Panteros, Idols ve Marshall çeteleriyle mücadele edeceksin. Aslında Saints Row bir tür yeni şirket kurma hikâyesi. Tek farkı, Saints çetesinin işi suç işlemek. Şimdiye kadar yaratılan en büyük ve en iyi Saints Row oyun dünyasının tadını çıkar. Santo Ileso’nun gitgide genişleyen benzersiz dünyası yan görevlerle, suç dünyasının tehlikeli hamleleriyle ve muhteşem ana görevlerle dolu vahşi ve çok eğlenceli bir yer. Silahlarını, arabalarını ve hatta atlayış tulumunu kullanarak bu dünyanın bir numarası olacaksın.” Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez”

563e040677c1d629d74bf258e20b612bd7f91a09-min.jpeg

Buna göre listede ücretsiz olarak verilmesi planlanan oyunlar şu şekilde:

1 Ocak: Escape Acedemy

2 Ocak: 20 Minutes Till Dawn

3 Ocak: A Plague Tale: Innocence

4 Ocak – 1 Ocak: Marvel’s Duardians of the Galaxy