En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

Günümüzde kameralı telefona sahip olan kişiler, sürekli fotoğraf çekiniyor. Üstelik çekinilen fotoğraflarda arka planlarda ya da kendilerindeki bazı kusurları dijital ortamda düzenlemek istiyor. İste bunun için yapılmış birçok program bulunuyor.
En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

Biz de bu yazımızda, çektiğiniz fotoğrafları adeta profesyonel olarak çekmiş gibi düzenleyen bazı uygulamalardan bahsedeceğiz. Sizlerle paylaşacağımız bu uygulamaları kullanabilmeniz için telefonunuzun Android ya da IOS işletim sistemi tabanlı olması yeterli. 

Facetune2
Android ve iOS işletim tabanlı telefonlarda kullanılabilen bu uygulama birçok fotoğraf düzenleme özelliğini barındırıyor. Yüz temizleme, yüz inceltme, yüz makyajı gibi birçok özelliği size sunuyor. Uygulama ücretsiz olarak indirilmektedir. Fakat uygulama içindeki bazı ek özellikler ücretli olabilir. 

Touch Retouch
TouchRetouch Kullanacağınız arka plan silme ve istenmeyen nesneleri silme konusunda en iyi Programların başında yer alıyor. Çektiğiniz fotoğrafta istemeyen nesneleri işaret içine alıyorsunuz ve program o noktayı ortadan kaldırıyor. Program sadece silme değil başka şeyler de ekleyebileceğiniz aynı zamanda da zengin filtrelere de sahip bir program.  Diğer uygulamalardan daha kullanışlı olduğu i.in bu programı belirli bir ücret karşılığında Android ve iOS  sistemini destekleyen telefonlara indirebilirsiniz. Fakat ücret ödemeden benzer işlemleri yapan bir uygulama istiyorsanız da Photo Retouch uygulamasını akıllı cihazınıza indirebilirsiniz 

 VSCO
Eğer yüzünüzde istenmeyen sivilce lekeleri ya da istenmeyen izler varsa ve bunları fotoğraflarda görmek istemiyorsanız bu program tam size göre. Uygulama da kullanabileceğiniz efektler ve filtrelerin yanı sıra yüzü ışıklandırma ve makyaj gibi özellikleri içinde barındırıyor. Akıllı telefonlarınıza tamamen ücretsiz indirebileceğiniz bu uygulama bazı özelliklerini ücretli olarak kullanıcıya sunmuştur.
Yukarıda size sunduğumuz uygulamalar, adeta bir grafiker gibi,  fotoğraflarınızı en iyi düzeyde photoshop yapma imkânı sunmaktadır. Bu uygulamaların yanı sıra Snapseed uygulaması daha özgür düzenleme yapabileceğiniz tamamen sizin yaratıcılığınıza bağlı bir uygulama. Bu uygulamamız da aynı şekilde ücretsiz olarak, akıllı cihazlarınıza indirebileceğiniz bir uygulamadır. Saydığımız 4 uygulamada da en iyi düzeyde düzenleme ve paylaşım yapabilmeniz için Premium üyelik almanız yeterli olacaktır.