En iyi 10 Laptop Markası

En çok satan ve en iyi teknik özelliklere sahip laptop markalarını şöyle sıralayabiliriz
En iyi 10 Laptop Markası

1 – APPLE

 MAC OS işletim sistemi, kusursuz ekran çözünürlüğü, dayanıklı bataryası, kullanışlı klavyesi ile en iyi laptop markası Apple’dır. Macbook Air, Macbook Pro ve Macbook serileriyle premium bilgisayarlar üreten bir markadır.

2 – LENOVA

Windows işletim sistemine sahip en iyi bilgisayar markası Lenova’dır. Ekran özellikleri, klavyesi, ses ve grafik özellikleriyle diğer markaların önüne geçmektedir.

3 – ASUS

Taiwan meşeili Asus, özellikle mini laptoplar konusunda açık ara öndedir. Dizüstü bilgisayarlarında karmaşık işlemler yapmayı sevenler için oldukça idealdir. Multimedia tutkunları için 4 hoparlörlü N serisi, ince ve hafif tasarımları yeğleyenler için ZENBOOK serisi, çok beğenilmektedir.

4 – HP

1939 yılından beri ABD’de faaliyette olan HP, en eski bilgisayar üreticisidir. Teknik servisi ve kaliteli üretimiyle geniş bir müşteri potansiyeline sahip laptop markasıdır. İşletim sistemi, yüksek performanslı uygulamalar için pek uygun değildir.

5 – DELL

Laptop dünyasında standartları belirleyen, sağlam yapılı, yüksek performanslı bir markadır Dell. Üstelik fiyat açıcından da uygundur. Genel olarak sade tasarım sevenlere hitap eder.

6 –TOSHIBA

Oldukça uygun fiyat seçenekleri sunan bir laptop markasıdır. Satellite C serisi, tasarımı ve hafifliğiyle son derece gözdedir.

7 – SAMSUNG

Günlük kullanıma uygun, çok ayrıntılı olmayan bir laptop isteyenler için idealdir Samsung. İnceliğiyle göz dolduran ve beğenilen 9 serisi, kullanıcıları tarafından çok beğenilmektedir.

8 – MSI

Dünyaca tanınmış bir markadır MSI. Laptop pazarındaki önemi, kaliteli harici ve ana kartlarından ileri gelmektedir. Kaliteli, sağlam ama pahalı bir markadır.