Ekşi Sözlük erişim engeli neden kapandı açılmıyor niye yasaklandı ulaşılamıyor?

Ankara 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından alınan kararla eksi sözlük sitesine erişim engeli getirildi. Ancak siteye yeni alan adı üzerinden giriş yapılabiliyor.
Ekşi Sözlük erişim engeli neden kapandı açılmıyor niye yasaklandı ulaşılamıyor?

Ekşi Sözlük erişim engeli neden kapandı açılmıyor niye yasaklandı ulaşılamıyor? Türkiye'nin en büyük internet platformları arasında yer alan Ekşi Sözlük sık sık yasak ve erişim engeli kararı ile karış karşıya kalıyordu. Bu kararlara bir yenisi daha eklendi.

Ankara 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından alınan kararla eksi sözlük sitesine erişim engeli getirildi. Ekşi Sözlük sitesine giriş yapmak isteyen kişiler için site yeni bir alan adı üzerinden erişim hizmete sunmaya devam ediyor. Daha öncede alınan benzer erişim engeli yasaklarını delmek için benzer kararlar uygulamaya alan site önlem olarak benzer çok sayıda farklı alan adı aldığını duyurmuştu.

EKŞİ SÖZLÜK YENİ ALAN ADI İLE HİZMET VERİYOR!

Daha öncede site içerisinde yer alan içerikler nedeniyle erişim engeli alan Ekşi Sözlük hakkında benzer bir yasak kararı da Ankara 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından alındı. Site daha önce alınan yasak kararı nedeni ile erişim hizmetini eksisozluk1923 .com adresi üzerinden sürdürüyordu.

Yeni yasak kararı sonrasında size kullanıcıların erişim sorunu yaşamaması adına bu sefer eksisozluk1999 com adresi üzerinden erişim hizmeti sunacağı ilan edildi. Ekşi sözlükte yaşanan erişim sorunlarına karşı site yönetimi tarafından yapılan açıklama ile farklı alan adları aldıklarını duyurmuştu.