Digitürk’ten Uşak’a özel kampanya

Digitürk’ün Uşak’taki yeni Bayi Teknoak Bilişim, Digitürk’ün Uşak’a özel kampanya düzenlediğini açıkladı.
Digitürk’ten Uşak’a özel kampanya

Teknoak Bilişim yetkilileri, Uşak’a özel düzenledikleri bu kampanya ile Uşaklılara çok ekonomik koşullarda Digitürk keyfi sunduklarını belirtti.

Teknoak Bilişim yetkilileri; “Uşaklılar bu fırsatı kaçırmasın. Abonelerimiz, dünyaca ünlü ve kaliteli Nat Geo Wild, History, Discovery Channel ve daha fazla belgesel kanallarının yansıra beIn GURME, beIN İZ gibi ödüllü Digiturk kanallar Merhaba Paketi’nde. HD kanallarda birbirinden popüler filmler, yerli diziler ve belgeseller, müzik ve eğlence programları ve güncel haberler, HD görüntü kalitesiyle ekranlarınızda. Yerli belgeseller, yemek programları, konserler ve life-style programların yer aldığı birbirinden kaliteli ve zengin belgesel, müzik-eğlence ve yaşam kanallarını izleyebilecekler” denildi.

Yeni kampanyanın cazip koşulları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin, Teknoak Bilişim’in faaliyet gösterdiği Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı No:2/ B de ki adresine gelebileceği ya da 0 850 888 00 64 numaralı telefonu arayabileceği de belirtildi.