Çocuklara özel tiktok uygulaması

Tiktok uygulaması tüm dünyada popülerliğini koruyor. Çocuklara özel tiktok uygulaması da sunuldu.
Çocuklara özel tiktok uygulaması
Sosyal platformların her geçen gün kullanımı yoğunlaştı. Çocuklara özel tiktok uygulaması ile aslında çocuklar için de daha güvenli olacak bir uygulama geliştirildi. Bu şekilde hem kullanım rahat olacak hem de ebeveynler de bu durumda tedirgin olmayacak.

 

Zigazoo Platformu Yaygınladı: Çocuklara Özel Tiktok
Zak Ringelstein tarafından, çocuklara özel tiktok uygulaması yayınlandı. Son dönemde tiktok yayınları ile gündeme gelen çok sayıda popüler çocuk oldu. Bu durum aslında çocukların da kullanabileceği, daha kontrollü ve güvenli olan bir uygulamaya ihtiyacı doğmuştur. Eğitsel bir uygulama olması hedefleniyor. Sebebi ise mutlaka çocukların gün içinde sık sık girdiği bir platformdan bir şeyler öğrenerek ayrılmaları.

 

Dijital diyet uygulamak;
Aynı zamanda Zigazoo tarafından yapılan açıklamalara göre, çocukların internet kullanımının sınırlanması gerektiği de söyleniyor. Yani çocuklara dijital diyet uygulaması olması durumunda çok daha sağlıklı bir şekilde çocukların bu ve buna benzer platformlarda ilerlemesi mümkün olacak. Uclass platformu kurucusu tarafından da yapılan açıklamalara kapsamında, tamamen çocuklara özel geliştirilen bir platform ile bu durumun mutlaka korunması gerektiği bildirilir.
Eğlenceli olan video çekimi artık çocuklar tarafından da yapılıyor. Bunun için direkt olarak çocuklara özel video çekimi konusunda da sorunsuz bir şekilde çekim yapılacaktır. Çocuklara özel ve uygun şekilde oluşturulan bir platform olduğundan video çekimi konusunda herhangi bir sorun olmadan çekimler yapılabilir.

 

Susam Sokağı’ndan İlham Alındı
Uygulama neye göre yapıldı? Bakıldığında Ringelstein uygulamayı oluştururken ilham aldığı yerleri de söylemiştir. Susam sokağından ilham aldığını belirtmiştir. Bakıldığında indirme istatistiğinin de epey yüksek olduğu görülüyor. Çocuklara özel bir uygulama olduğundan, direkt olarak sorunsuz bir şekilde işlemlerin gerçekleşmesi de sağlanıyor. Gün içinde çocuklarınızın kullanımında herhangi bir sorun olmayacak. Çocuklara özel tiktok sayesinde, çocuklar da hem video çekecek hem de bunun güvenli bir şekilde olmasını sağlayacak.
Çocuklara özel geliştirilen bir ürün olduğundan, herhangi bir sorun olmadan çocuklar için kullanımı da sorunsuz, uygun olacaktır.