Citroen yeni Ami modelini tanıttı! Kullanıcısına birçok özellik sunacak

Citroen yeni aracını tanıttı. Ami'nin stokları gelir gelmez biten yeni bir modeli geldi. Bu araç daha iyi özellikler ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.
Citroen yeni Ami modelini tanıttı! Kullanıcısına birçok özellik sunacak

Citroen Ami modeli uygun fiyatı ile dikkat çekerken yeni bir Ami modeli daha geldi. Bu araç birçok özelliği kullanıcılarına sunacak. Bu model oldukça sevimli ve kullanışlı. Citroen tamamen elektrikli olan bu yeni aracının tanıttı. My Ami Buggy yeni özellikler ile dikkat çekti.

Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar hem uygun hem de geleceği yönelik elektrikli araç satın almak istiyorlar. Hal böyle olunca yeni tanıtımı yapılan kullanışlı ve uygun fiyatlı araçları yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için arama markaları tarafından yapılan tanıtımları araştırıyoruz ve sizlere sunuyoruz.

CİTROEN MY AMİ BUGGY'Yİ TANITTI

Citroen tarafından tanımımı yapılan yeni My Ami Buggy kullanıcılarına birçok özellik sunmaktadır. Bu model 45 km/s hızlara kadar ulaşabiliyor. Ayrıca ölçüleri ise 2.41 metre uzunluğunda. Tek bir şarj ile 75 km menzil sunmaktadır.

Doğa içinde rahatça kullanılabilecek olan bu araç 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon bataryaya sahip. Ayrıca söz konusu aracın şarj yeri aracın altındadır. Yolcu tarafındaki kapı eşiğinde bulunan şarj kablosu sayesinde evinizdeki standart prizden bile doldurmanız mümkün.

citroen-my-ami-buggy-e1691358000699.jpg

Dış tasarımında ise haki renk gövde ve siyah koruyucu eklemeler dikkat çekmektedir. My Ami Buggy tamponları ve far çerçeveleri ile de dikkat çekmektedir. Bunların yanında geleneksel kapıları ve tavanı da bulunmayan bu model doğayı maksimim seviyede hissettirmektedir.

Kötü hava koşullarına karşı fermuarlı yeni plastik kapaklar sunmaktadır. Bu dış etkenlere karşı koruma sağlamaktadır. Su geçirmez bir tavana sahip. Siyah renkli tavan tamamen entegre olacak şekilde tasarlanmıştır.