Cep telefonu tablet bilgisayar! Ziraat Bankası üzerinden 2 bin TL PARA İADESİ için başvuru başladı

Teknoloji alışverişi yapacak olan kişilere 2 bin liralık para iadesi için beklenen resmi açıklama geldi. 30 Kasım'a kadar süresi var...
Cep telefonu tablet bilgisayar! Ziraat Bankası üzerinden 2 bin TL PARA İADESİ için başvuru başladı

Cep telefonu tablet bilgisayar! Ziraat Bankası üzerinden 2 bin TL PARA İADESİ için başvuru başladı - Milyonlarca kişiyi ilgilendiren resmi duyuru yapıldı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada aranılan koşulları yerine getiren kişilere 2 bin TL para iadesi yapılacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının hemen ardından yapılan açıklama ile seçimden önce müjdesi verilen gençlere vergisiz cep telefonu, tablet ve bilgisayar satışı yapılacağı ifade edilmişti. Bu fırsat için limit 9 bin 500 TL olarak belirlenirken Ziraat Bankası elektronik alışveriş yapacak müşterilerine yönelik bir başka fırsatı açıkladı.

ZİRAAT BANKASI ELEKTRONİK ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERİNE 2 BİN TL HEDİYE PARA VERECEK!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Bankkart ile Troy'da 2.000 TL Bankkart Lira Fırsatı" diyerek söz konusu kampanya ile 30 Kasım 2023 tarihine kadar başvuru yapan kişilere toplamda 2 bin liraya kadar para iadesi yapılacağını ifade etti. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Bankkart'ınız ile troyestore com 'dan tek seferde yapacağınız 15.000 - 29.999 TL arası alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri alışverişe 2.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya troyestore.com da geçerlidir. Bankkart , Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

kampanya.jpg

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir. SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin TROY yazıp 4757'ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir.

SMS gönderimleri ücretsizdir. Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Lira'lar 5 Aralık 2023 yüklenecektir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bu şartları yerine getiren kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası tarafından 2 bin liraya varan tutarda para iadesi olarak hediye bankkart lira yüklemesi yapılacak.