Cep telefonu almayı düşünenler dikkat! Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonları belli oldu!

Dünyanın en iyi kamerasına sahip cep telefonları belli oldu. Yayınlanan listede ilk sırada yer alan cep telefonu ise dikkat çekti.
Cep telefonu almayı düşünenler dikkat! Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonları belli oldu!

Dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonları belli oldu. İlk sıradaki telefon dikkat çekti. Cep telefonu almak isteyen vatandaşlar alacakları telefonda bazı özelliklerin bulunmasına dikkat ediyorlar. Bu özelliklerden biri de kamerasının iyi olması. Yapılan araştırmalar doğrultusunda açıklanan listeye göre dünyanın en iyi kamerasına sahip cep telefonları belli oldu. Peki bu telefonlar hangileri?

DÜNYANIN EN İYİ KAMERASINA SAHİP CEP TELEFONLARI

Dünyaca ünlü DXOMARK firmasının hazırladığı raporda dünyanın en kamerasına sahip telefonları belli oldu. Buna göre en iyi kameranın Huawai P60 Pro modeli olduğu ortaya çıktı.

2018-in-en-iyi-kamerasina-sahip-android-telefonlar-1522703985.jpg

Türkiye'de ise en pahalı telefonun iPhone 14 Pro Max olduğu herkes tarafından biliniyor. iPhone 14 Pro Max ise dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonları arasında 8. sıraya yerleşti. İşte ilk 10'a giren telefonlar listesi;

10. Huawai P50 Pro

9. Apple iPhone 14 Pro

8. Apple iPhone 14 Pro Max

7. Honor Magic4 Ultimate

6. Google Pixel 7 Pro

5. Huawai Mate 7 Pro

4. Oppo Finde X6

3. Honor Magic5 Pro

2. Oppo Find X6 Pro

1. Huawai P60 Pro

Dünyaca ünlü DXOMARK firması tarafından yayınlanan raporda dünyanın en iyi kamerasına sahip olan cep telefonları listesinde ilk 10'a giren telefonlar bu şekildedir. İlk sırada yer alan Huawai P60 Pro ise dünyanın en iyi kamerasına sahip olan cep telefonu olarak karşımıza çıkmıştır.

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.