Camın Eşsiz Güzelliği İphone 8

Göz kamaştırıcı cam dizaynı ile iPhone 8 piyasadaki yerini almış durumda gelişmiş kamerasıyla tüm akıllı telefonları geride bırakan bu telefon, çok güçlü bir çipe de sahiptir.
Camın Eşsiz Güzelliği İphone 8

Kablosuz şarj özelliği ile oldukça talep edilen Iphone 8 serisinin en gözde telefonu arasında bulunmaktadır. Camdan tasarlanmış olan iPhone 8 serisi sizlere en iyi telefon deneyimini sunuyor. Özellikle cam tasarımı ile dikkat çeken bu telefon hem önüne hem de arkasında kullanılan bir cama sahip olmaktadır. Günümüzde bulmakta olayla ilgi oldukça hoş olup alüminyum şehitlerden oluşmuştur. Üç çeşit renk seçeneği bulunmaktadır Bunlar Uzay grisi, gümüş ve altın rengi olmaktadır.

Suya Dayanıklılık

Iphone 8, suya oldukça dayanıklı olan harika bir tasarım olmaktadır. Iphone 8 hassas bir şekilde imal edilmiş olup toz gibi birçok şeye dayanıklı olmaktadır. Bu telefonda iki çeşit boyut bulunmaktadır birisi 4.7 inç diğer ise 5.5 inç retina HD ekrandır.

Tasarım Özelliği

iPhone 8 yepyeni bir tasarım olmaktadır. Iphone 8 lazerle yapılmış alüminyum şeye sahiptir. Özellikle ön ve arka güzeline sahip olan derinliğini sahip bir katmanı bulunmaktadır.  7000 serisi alüminyum şerit şeklinde kullanılmaktadır, parmak izleri ve lekeleri telefonu yüzeyinde asla kalmaz.

Üç Çeşit Renk Seçeneği

Iphone 8 telefonu cam yüzeyinin yanı sıra 3 çeşit renk seçeneği bulunmaktadır. Bunlar uzay grisi gümüş ve altındır. Özellikle katmanlı böyle işleminin bulunması da zengin bir renk seçeneği sunmaktadır.

Ekran

Retina HD ekran True tone, 3D tounch özellikleri bulunmakta göz kamaştırıyor. True tone teknolojisi ortam ışığını uyumludur ve otomatik olarak ayarlama özelliğine sahiptir.

Kurulmakta olan renk seçenekleri günümüzde her şeyi daha canlı ve parlak gösterme özelliğine sahip olmaktadır. Retina HD ekran doğal olarak görünmesini sağlar.