Bu uygulama telefonun hafızasını dolduruyor! Hızını düşürüyor! Hemen silin

Bu uygulama telefonunuzda yüklüyse hemen silin. Çünkü hafızayı dolduruyor ve telefonunuzda iyice yavaşlatıyor.
Bu uygulama telefonun hafızasını dolduruyor! Hızını düşürüyor! Hemen silin

Telefonların hafızasını dolduran bu uygulamaları telefonunuzdan hemen silin. Akıllı telefon kullanıcılarının dikkatine. Bu uygulama eğer telefonunuzda yüklüyse hemen silin. Çünkü telefonu yavaşlatıyor ve hafızasını dolduruyor. Telefon tam verimli olarak çalışamıyor.

Yeni telefon aldığınız zaman telefona birçok uygulama yüklenmektedir. Peki bu uygulamalar hiç araştırılıyor mu? Telefona çeşitli yönlerden zarar veren bu uygulamalara aman dikkat. Çünkü telefonun hafızasını doldurarak verimli bir şekilde çalışmasını engellemektedir.

BU UYGULAMAYARI HEMEN SİLİN

Telefon aldıktan birkaç ay sonra performansında düşme yaşanıyor. Peki bu durumun sebebini hiç düşündünüz mü? Bazı telefonların performansının bu kadar çabuk düşmemesinin sebebi o uygulamaların telefonda olmaması. Fakat eğer performansı düşüren ve hafızayı dolduran bu uygulamalar telefonunuzda yüklüyse performans çok çabuk düşecektir.

Bu sebeplerden dolayı telefonunuzda bu uygulamalardan biri bile varsa mutlaka silin. Çoğu telefon kullanıcıları Yandex gibi yaygın olan arama motorlarının telefonlarda ne kadar yer kapladığını bilmiyor. Fakat araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre sadece birkaç ay içinde bu uygulama onlarca gigabayt alan kaplayabiliyor. Bu da telefonu yavaşlatıyor ve kullanım verimliliğini düşürüyor.

PEKİ NE YAPILMALI?

Telefonlarınızı hızlandırmak için uygulama ayarlarına giderek verileri temizle bölümünden tüm silme işlemlerini gerçekleştirin. Akıllı telefonlarda birçok kullanılmayan ve gereksiz dosyaları bu şekilde silmiş olacaksınız. Bu da telefonunuzda yer açacak ve daha verimli kullanım sağlayacaktır.

Ayrıca yerel tarama geçmişi önbellek ve telefonda gereksiz bulunan tüm veriler bir anda silinecek. Bu şekilde telefonunuzda eski verimli haline geri dönecek.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.