Başkan Zencirci Bilim Fuarında geleceğin mucitleriyle buluştu!

Bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmek ve Türkiye'nin bu alandaki gelişimini desteklemek için Türkiye genelinde bilim fuarları düzenlenmeye devam ederken bunlardan biri de Germencik'te hayata geçirildi.
Başkan Zencirci Bilim Fuarında geleceğin mucitleriyle buluştu!

AYDIN (İHA) - Germencik Belediyesi öğrencileri desteklemeye devam ederken ilçede düzenlenen Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü. Bilim fuarını ziyaret edenlar arasında Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'de yer alırken fuarda öğrenciler tarafından özenle hazırlanan ve büyük beğeni toplayan 16 proje standlarda yerini aldı.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ZENCİRCİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ!

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Bilim Fuarı’nın açılışına katılarak geleceğin mucitlerini yalnız bırakmadı. Başkan Zencirci, öğrenciler tarafından hazırlanan 16 projeyi inceleyerek öğrencileri tebrik etti. Gençlerin bilimin önemini kavraması ve teorik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan bilim fuarları, ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da gerçekleştiriliyor.

mucit-1.jpg

Bu kapsamda Murat İrem Delgen Ortaokulu’nda düzenlenen bilim fuarının açılışı gerçekleştirildi. Bilim Fuarı’nda bir araya gelen öğrenciler ise hazırladıkları bilim projelerini tanıtırken, açılışa katılan Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci geleceğin mucitlerini yalnız bırakmadı.

mucit-2.jpg

Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştiren Başkan Zencirci, fuar alanında öğrencilerin hazırladığı projeleri inceleyerek öğrencilerden projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilerin gösterdiği özveri ve başarı karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Zencirci, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

mucit-3.jpg

Fuar alanını ziyaret eden Başkan Zencirci öğrencilerle beraber olmaktan duyduğu sevinci dile getirerek tüm standları tek tek gezdi. Burada öğretmenlerden ve öğrencilerden gerekli bilgileri alan Başkan Zencirci bilim fuarında emeği olan tüm öğretmenlere teşekkürlerini sunarken öğrencilerin de başarılarının devamını diledi.