Asus’tan Oyunseverleri Heyecanlandıran Telefon

Asus oyuncusever kullanıcıları için bilgisayarın yanı sıra tamamen üst düzeyde bir oyun deneyimi edinebileceğiniz Asus ROG Phone tanıtımı meraklı gözlerin takibinde yapıldı.
Asus’tan Oyunseverleri Heyecanlandıran Telefon

Razer Phone, Xiaomi BlackShark gibi oyun telefonlarının piyasaya çıkmasından sonra Asus da oyun telefonu yapmayı başardı. Yavaş yavaş piyasada talep edilmesinden dolayı oyun bilgisayarlarının ardından oyun telefonları da büyük bir Pazar oluşturacak gibi görünüyor.

Telefonda Soğutma Sistemi Olur mu?

Eğer oyun telefonu yapıyorsanız olur. normal kullanımın dışında oyun oynamak için yapılmış olan Asus ROG Phone’nin telefona entegre güçlü bir soğutma sistemi var.

Teknik Özellikleri Nelerdir?

Öncelikle telefonda 6 inç büyüklüğünde HDR destekli Amoled bir ekran kullanılmış. Büyük bir ekran kullanılmıl olması da oyunun içine sizi çekebilmesi açısından çok iyi olmuş. En dikkat çeken özelliği de 90 Hz yenileme hızı. Normal akıllı telefonlara nazaran daha yüksek bir yenileme hızı olması oyun deneyimini yaşayabilmeniz için oldukça kullanışlı olmuş. Telefonun işlemcisinde mobil aygıtların vazgeçilmesi Qualcomm Snapdragon 845 işlemci kullanılmış. Bu işlemciyi 8 gb ram ve 512 gb gibi çok büyük bir depolama alanı eklenerek tadına doyulmaz bir oyun deneyimi yaşanabilmesi için ellerinden gelenin en iyisi yapılmaya çalışılmış. Güçlü bir işlemci yüksek ram ve kullanışlı bir ekranla bezenen  Asus ROG Phone şimdiden oyunseverlerin sürekli ceplerinde taşıyabilecekleri oyun bilgisayarı kıvamındaki eğlence aygıtının hayalini kurmalarına sebep oluyor. Fiyatı hakkında henüz firma tarafından açıklama yapılmamış olsa da Razer Phone, Xiaomi BlackShark gibi oyun telefonlarının fiyat düzeyinde olacağı bekleniyor.

Eski zamanlarda telefonlarının cepte taşınabileceği bile çok uzak bir ihtimal gibi görülmüş olsa da günümüzde teknolojinin geldiği nokta gerçekten hayal edilebilenin de çok ötesinde. Artık parklarda otururken ya da seyehat ederken cebinizden çıkartacağınız oyun telefonu Asus ROG Phone ile eğlenceli zaman geçirebilmek mümkün.