Apple Watch Teknolojisi

Akıllı saatlerin kullanımının oldukça arttığı günümüzde Apple Watch özellikleri ile göz doldurmaya devam ediyor.
Apple Watch Teknolojisi

Apple firmasının bilgisayar ve telefondan sonra sektöre yön verdiği akıllı saatlerin de üretimini yapmasıyla oldukça göz alıcı teknolojiler insanlara sunulmuş oldu. Akıllı saatler ilk çıktıkları zamanlarda sim kartla birlikte kullanılabiliyor ve teknoloji seviyeleri nedeniyle çok da kullanışlı değillerdir. Ancak günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte üretilen ürünlerin hem kullanışlı olması hem de oldukça farklı özelliklerinin olması sağlanmış oldu.

Apple Watch'ın Diğer Akıllı Saatlerden Farkı Ne?

Apple’nin yeni piyasaya sürdüğü Apple Watch Series 3 yeni özellikleri ile tüketicilerin gözlerini doldurmayı başardı. İçerisine eklenen gelişmiş şekilde çalışan Kalp Atış Hızı uygulaması sayesinde daha ileri seviyede analiz yapma şansını sağlamaktadır. Cep telefonlarında bulunanlara nazaran daha ileri seviyede çalışan Siri uygulaması ile de insanların dikkatini çekmeyi başarabilmiştir. Aynı zamanda suya dayanıklı olarak üretilen bu saatler telefonunuz yanınızda olmadığında denize bile girseniz sizi yalnız bırakmıyor. İçerisinde bulunan gelişmiş altimetre ve GPS sayesinde dışarda yapmış olduğunuz sporu daha ayrıntılı olarak takip edebiliyorsunuz. Diğer modellerine göre daha fazla şarkı kapasitesi sayesinde de bileğinizden daha çok şarkı dinleme şansına sahip olabileceksiniz. Aynı zamanda birbirinden farklı kadran ve kordon seçenekleri ile de sizlere sunulan bu saat çağın ilerisinde bir tecrübe yaşayabilmenizi sağlamaktadır.

Saat Aksesuarları

İnsanlar tarafından çok fazla tercih edilmesi ile birlikte Apple Watch’larda değişiklik yapabileceğiniz kordonların modelleri oldukça fazladır. Üretimi yapılan kordonlar arasında sizin tarzınızı en iyi yansıtacak olan modelleri kolaylıkla bulabilmektesiniz. Bunun yanı sıra Iphoneler’de de kullanabildiğiniz kulaklılar aynı zamanda hem müzik dinleyebilmek hem de telefon görüşmelerinizi yapabilmeniz için saatlerde de kullanılabiliyor. Bu şekilde telefonunuzun olmaması gereken zamanlarda akıllı saatten telefon görüşmesi yapmak çok işinize yarayacak.