Apple niyeti bozdu! iPhone çift SIM kart ile satışa çıkacak

Apple'ın niyeti bozduğu yeni işletim sistemi olan İOS 12 ile ortaya çıktı. Yeni İOS 12 geliştiricilere sunuldu ve birçok geliştirici yeni işletim sisteminde çift SIM kart kullanılmasını sağlayan yazılımı buldular. Yeni iPhone modellerinde çift SIM kart desteği geleceği böyle belli oldu.
Apple niyeti bozdu! iPhone çift SIM kart ile satışa çıkacak

Apple’ın yeni nesil telefonlarının oldukça değişik bir özellik ile satışa çıkacağı söyleniyor. Konuyla ilgili olarak merak edilenler arasında elbette iPhone tasarımı ve fiyatı yer alıyor ama biz size çok daha farklı bir haber vereceğiz. Doğru kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre yeni iPhone modelleri oldukça yüksek bir fiyat ile ve aynı zamanda çift SIM kart özelliğiyle satışa çıkacak. iPhone X modellerinde bu tarz bir gelişme olması elbette satış oranını artıracaktır. Şirketler çalışanlarına akıllı telefon ve aynı zamanda oldukça çok numara yüklü bir SIM kart veriyor. Yeni nesil iPhone ile artık çalışanların 2 tane telefon taşımasına gerek kalmayabilir.

PRESTİJİ DÜŞÜRECEK BİR HAMLE ORTAYA ÇIKABİLİR

Bir zamanlarda Türkiye’de kaçak telefonların satışı oldukça hız kazanmıştı ama insanlar artık bu konu hakkında tecrübe kazandı. Halen kaçak telefon satın alanlar var ama kaçak telefonların satış sayısı bir hayli azdır çünkü telefonlar çok yavaştır ve bir süre sonra bozuluyor ve asla çalışmıyor. Kullanıcılar telefonları alırken tasarımları ve aynı zamanda çift SIM kart özelliği için bu telefonları alıyorlar. Dünyayı bilmiyoruz ama Türkiye’de çift SIM kart denince herkesin aklına Çin’den gelen çakma telefonlar geliyordu. Yeni iPhone için Apple Türkiye’nin bu alanda yeni bir pazarlama stratejisi kullanması gerekebilir.

İOS 12 GELİŞTİRİCİLERİ FARK ETTİ

Eylül ayında yapılacak olan Apple etkinliğinde yeni iPhone modelleri ile birlikte yeni Mac bilgisayarların tanıtılması bekleniyor. Ama Apple aylar önce İOS 12 tanıttı ve geliştiriciler için İOS 12 paylaştı. Geliştiriciler yeni uygulamalarını ve oyunlarını artık İOS 12 için hazır hale getirmeye başladılar ve bazı geliştiriciler öyle bir kod keşfetti ki bu koda göre yeni işletim sisteminde çift SIM kullanılabiliyor. 1000 dolar seviyelerinde tanıtılması beklenen yeni iPhone modelleri yeni bir İOS ile geleceği için kesinlikle çift SIM kart ile gelmesi bekleniyor.