Apple Markasının Son Harikası iPhone 7 Plus

Apple serisi hiç hız kesmeden birçok telefon modeli ortaya çıkarmakta. Bunlar arasında şüphesiz en çok dikkat çekenlerden birisi de iPhone 7 Plus olmakta.
Apple Markasının Son Harikası iPhone 7 Plus

Bu telefonu özellikleri oldukça gelişmiş olup oldukça yararlı özelliklere sahip. İçerdiği yüksek çözünürlüklü kamera sistemleri ile normal bir iPhone telefonunun performansından daha üstün bir düzeyde performans sergilemekte. iPhone 7 Plus da bulunan yüksek pil ömrü ve ses kalitesini sunan hoparlörleri sayesinde Günümüzün en iyi telefonlarından biri olmaya aday durumda.

iPhone 7 Plus renkli bir ekrana sahip olup, diğer iPhone serisi modelleri gibi suya karşı oldukça dayanıklı. Birçok özelliği bakımından oldukça güçlü olan bu telefon tasarımı ile de gözleri kamaştırmakta. iPhone 7 Plus tasarımda siyah bir gövde mevcut ve diğer Seriye göre daha farklı şekilde. Su gibi birçok şeye dayanıklı olan bu gövde unibody tasarımı ile çok kolay bir şekilde kullanıma sahip bu telefonu kavramakta oldukça kolay olacak.

5 Harika Renk Seçeneği

iPhone 7 Plus modeli, 5 adet renk seçeneğine sahip. İçerdiği 2 adet renk ise diğer modellerde bulunmayan normal siyah rengi seçeneğidir. 7000 serisinde bulmakta olan özel alüminyum onlar tarafından öğütülen ve 5.5 inç şimdi modeller arasında yer alan iPhone 7 Plus altın gümüş ve rose altın renk seçenekleri bulunmakta.

Kum püskürtme yöntemi uygulandığı gövde mat bir yapıya sahiptir. Siyah saflığını ve parlaklığını yansıtan bu gölde oldukça göz alıcı bir model olup,bu modelin en çok tercih edilen rengi olmaktadır.

Suya Dayanıklı

iPhone 7 Plus telefon modelinin en çok dikkat eden özelliklerinden birisi, suya dayanıklı olabilen ilk iPhone serisi telefonu olması. Gövdesinin su dökülmesi gibi bir şeyler olduğu zaman içerinde asla telefonunuz etkilemeyecektir Sadece su değil tozlu ortamlarda da böyle bir ihtimal bulunmamaktadır.

Ana Ekran Düğmesi

iPhone 7 Plus ana ekran düğmesi de oldukça dikkat çekici özelliklere sahip. Sağlam ve hassas olan bu düğme taptic engine sistem ile birlikte çalışmaktadır.

Touch ID özelliği sayesinde hızlı bir parmak izi sensörüne sahip, böylece iPhone 7 Plus kilidini açmak da çok kolay.