Apple İpad hakkında Bilinmeyenler

Apple seviyesinden son zamanlarda çıkan Apple ipad, hem bir bilgisayara hem de bir telefon andırmakta olan bir cihaz.
Apple İpad hakkında Bilinmeyenler

Özel olarak tasarlanmış bu Apple pencil yani tablet kalemi ile çalışan 6. nesil iPad A10 Fusion cip sistemine sahip bu da kalitesinin artmasının ana nedenleri arasında. Yaklaşık olarak 64 bits bulunan dört çekirdekli, bu ipad oldukça hızlı bir şekilde çalışmakta olup video, grafik ve benzeri birçok aktiviteye oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Multitasking sayesinde İpad aynı anda birden çok uygulamayı çok kolay bir şekilde kullanılabilecek kadar gelişmiş bir İpad modeli olmakta. Üstelik bu İpad modelinde bulunmakta olan FaceTime özelliği sayesinde görüşmeler artık daha kolay

Artırılmış gerçeklik özelliğiyle adeta gerçek hayattan bir parça taşıyan bu teknoloji kameralarından hareket sensörleri kadar her yönüyle oldukça gelişmiş bir şekilde tasarlanmış durumunda.

Apple Pencil Sistemi

İpad’te bulunan yazmaya ya da resim çizme gibi her türlü işlemin yapılabildiği kolay bir sisteme sahip. Üstelik bu iPad’de notlar alınabiliyor, resim yapılabiliyor hatta imza ve benzeri birçok özelliği de taşıyor. İpad'in yanında verilmekte olan İpad pencil sayesinde İpad çok hızlı bir şekilde hassasiyeti algılayarak işiniz hızlıca yapmanızı sağlıyor.

Gelişmiş Kamera Sistemi

Ön ve arka kameralar sayesinde iPad ile fotoğraf çekmek artık çok kolay. Üstelik iPad’de bulmakta olan FaceTime özelliği sayesinde arkadaşlarınızla görüşebilir, görüntülü birçok sohbetten yararlanabilirsiniz.

Klavye Özelliği

Bluetooth yardımıyla birçok İpad klavye aygıtı bağlanarak yazmayı kolaylaştıran bir sisteme sahip yani oturduğunuz yerden istediğiniz şeyi yazıp çok kolay ve hızlı bir şekilde planlarınızı uygulayabilirsiniz. Bluetooth klavye ile uyumlu olan bu sistem sayesinde adeta bilgisayarınız cebinize giriyor ve işiniz elinizin altında yer alıyor. Kısacası teknolojisiz yapamayan kişilere harika bir seçenek.