Apple'ın Katlanabilir Telefonu Ne Zaman Çıkacak?

Alınan duyumlara göre Apple, katlanabilir telefonlar üzerinde çalışma yürütüyor. Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple marka katlanabilir telefonları için tarih verdi.
Apple'ın Katlanabilir Telefonu Ne Zaman Çıkacak?

Heyecan Yaratan Tahmin

Bugüne kadar yaptığı tahminleri ile ünlenen Ming-Chi Kuo, piyasaları hareketlendiren ve pek çok kesimin heyecanlanmasına neden olan bir katlanabilir telefon tahmininde bulundu. Bugüne kadar pek çok tahminde bulunan ve bulunduğu tahminlerin sonradan gerçeğe dönüşmesi ile ünlenen Ming-Chi Kuo, şimdi de katlanabilir telefonlar üzerine önemli bir tahminde bulundu.

Apple, bilindiği üzere dünyaca ünlü bir marka. Her geçen gün kendisini yenileme başarısı gösteren ve kurulduğu günden bugüne kadar zirveden inmeyen Apple, gerçekleştirmiş olduğu hamleler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza dahil olan mobil cihazların vazgeçilmez markası Apple, bugüne kadar pek çok özelliği de mobil piyasaya kazandırması ile biliniyor.

Ming-Chi Kuo’nun tahminlerine göre dünya devi Apple, bu kez de katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Samsung ve Huawei markalarının geçtiğimiz günlerde katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalışma yürüttüğüne dair çeşitli haberler ortaya çıkmıştı. Her ne kadar firmalardan konuya dair şimdilik bir açıklama gelmese de pazarın en büyük oyuncusu olan Apple da bu alanda öncü olma yolunca çalışmalar gerçekleştiriyor ve bu ilki diğer büyük markalara kaptırma niyetinde değil.

Ming-Chi Kuo’nun tahminlerine göre Apple diğer büyük firmalardan hızlı davranmak ve bahsi geçen telefonu 2023 yılında çıkartmak istiyor. Bugüne kadar önemli tahminleri gerçekleşen Ming-Chi Kuo’nun böyle bir tahminde bulunması, teknolojiyi yakından takip edenleri heyecanlandırmaya yetti. Samsung ve Huawei gibi diğer büyük firmaların bu tahmin üzerine nasıl bir hamlede bulunacağı ise merak konusu oldu.

Ming-Chi Kuo yaptığı açıklamada Apple’ın katlanabilir mobil cihaz üzerinde çalıştığını ve bu cihazın modelinin 7,5 - 8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağını belirtti. Konuya dair Apple tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bu tahmin üzerine Apple’ın konuya dair bir açıklama yapması bekleniyor. Eğer bu tahmin de doğru çıkarsa Ming-Chi Kuo çok büyük bir iş başarmış olacak.