Alarmlarınızı 18 Nisan’a ayarlayın! 2’si birden ÜCRETSİZ DAĞITILACAK yetişen alır

Alarmınızı hemen 18 Nisan’a kurun! Gelen son dakika haberine göre piyasa fiyatı 169 TL olan o 2 ürün bedava olarak dağıtılacak! İşte ücretsiz dağıtıma ilişkin merak edilen tüm detaylar
Alarmlarınızı 18 Nisan’a ayarlayın! 2’si birden ÜCRETSİZ DAĞITILACAK yetişen alır

Teknoloji tutkunlarına güzel haber Epic Games tarafından geldi. Epic Games, haftalık olarak ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Ücretsiz oyunlarla oyunseverleri memnun edecek olan Epic Games, bu hafta 2 oyunu ücretsiz olarak verilecek.

PİYASA FİYATI 169 TL

Epic Games’in ücretsiz olarak sunduğu oyunlardan ilki Ghostrunner olacak. 505 Games tarafından ilk olarak Ekim 2020 tarihinde yayımlanan Ghostrunner, normalde piyasada 169 TL’den satılıyordu. 18 Nisan tarihine kadar bu oyunu ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Oyunu kütüphanesine ekleyen oyuncular, kalıcı olarak oyunu kütüphanelerinde saklayabilecek.

DİĞER OYUN: THE BİG BON VE TOWN OF SALEM

Epic Games’in ücretsiz olarak sunacağı bir diğer oyun daha açıklandı. The Big Con ve Town of Salem 2 18 Nisan tarihinde oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Ücretsiz olarak oyunları kütüphanesine eklemek isteyenler ilk olarak Epic Games Store’nin web sitesine giriş yapması gerekiyor. Daha sonra oyunu bulup “Yükle” seçeneğine tıkladıktan sonra oyunu kütüphanesine eklemeniz gerekiyor.

Ancak oyunların kütüphanenizde kalıcı olarak kalması için oyunu eklemeden önce Epic Games hesabı ile giriş yapmanız gerekiyor.

EPİC GAMES ÜCRETSİZ DAĞITILAN OYUNLARIN TAM LİSTESİ

Epic Games’in Nisan ayında ücretsiz olarak dağıttığı oyunların tam listesi şu şekilde:

11 Nisan – 18 Nisan: Ghostrunner

4 Nisan – 11 Nisan: The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief

28 Mart – 4 Nisan: Islets

Epic Games, her hafta için ücretsiz olarak vereceği oyunların adını web sitesi üzerinden duyuruyor. Oyunları önceden öğrenmek için Epic Games'in web sitesini ziyaret edebilir, hemen hesap oluşturarak oyunları ücretsiz kütüphanenize ekleyebilirsiniz.