Airfryer'lara rakip mi geliyor? İşte Xiaomi'nin akıllı fırınının özellikleri

Xiaomi tarafından yeni ürün tanıtımı yapıldı. Bu ürün Airfryer'a rakip olacağa benziyor. Xiaomi akıllı fırınının tanıtımını yaptı. İşte fiyatı.
Airfryer'lara rakip mi geliyor? İşte Xiaomi'nin akıllı fırınının özellikleri

Xiaomi yeni akıllı fırınının tanıtımını yaptı. Ürünü görenler Airfyer'in yerini alacağını düşündü. Peki Xiaomi Mijia akıllı fırının özellikleri neler? Airfryer'a göre ne gibi farklı özellikleri var. İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

Xiaomi fiyatıyla ve özellikleri ile dikkat çeket yeni ürününü tanıttı. Akıllı fırın olarak adlandırılan bu ürünün özellikleri ise merak konusu oldu. Daha çok yeni tanınmaya başlayan Airfryer'a rakip geldi. Bu yeni ürünün Airfryer'ların yerini alacağı düşünülüyor. Peki Xiaomi Mijia modelenin detayları nelerdi? Özellikleri ve fiyatı haberimizde yer alıyor. 

XİAOMİ MİJİA AKILLI FIRININ ÖZELLİKLERİ

Söz konusu ürünün evde sağlıklı, yağ kullanmadan ve kolay bir şekilde yemek yapmak için ürettiği bu ürün Airfryer ile karşılaştırılıyor. Airfryer teknolojisi yağ yerine sıcak hava kullanılarak yemek pişirilmesi demektir. Söz konusu yeni tanıtılan cihaz ise hem Airfryer'ın hem de fritözün özelliklerini de kapsıyor. Bu iki cihazın özelliklerinin bir üründe toplanmış olmasıyla birlikte artık en çok rağbet görecek ürün gibi görünüyor. 

Söz konusu ürün 1200W yüksek güçlü buharlaştırma tavasına sahip. Ayrıca farklı pişirme teknikleri bulunmaktadır. Mobil uygulama ile kontrol edilebilen bu cihaz kullanıcılara yemek ta rifi önerisinde bile bulunuyor. 

Xiaomi tarafından ürün hakkında yapılan açıklamada, “Yiyecekleri hızlı bir şekilde pişirebildiği için size zaman kazandırabilir, böylece mutfakta daha az zaman geçirebilirsiniz. Deneyimli bir aşçı olmasanız bile kullanımı kolaydır.” şeklinde ifadeler kullanıldı. 

FİYATI NE KADAR?

Xiaomi tarafından üretilen bu ürünün fiyatı ise merak konusu oldu. Mijia akıllı fırının fiyatı 1.999 yuan yani yaklaşık olarak 282 dolar olarak satışa sunuldu.