Afyonkarahisar Bilecik Eskişehir Kütahya ve Uşak! 5 il için faturalarda yeni dönem

Elektrik faturası ödeyen kişiler için yeni dönem resmen başlıyor. OEDAŞ tarafından yapılan duyuru ile artık faturalarda SMS dönemi başladı...
Afyonkarahisar Bilecik Eskişehir Kütahya ve Uşak! 5 il için faturalarda yeni dönem

Afyonkarahisar Bilecik Eskişehir Kütahya ve Uşak! 5 il için faturalarda yeni dönem - 5 ilde elektrik dağıtım hizmeti üstlenen Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende teknolojiyi sistemlerine entegre etmeye devam ederken bu alanda yeni teknolojik yenilik duyuruldu. Elektrik faturalarında yeni dönem resmen başladı...

SMS İLE FATURA DÖNEMİ BAŞLADI!

Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, görevli personel geldiği esnada ikametinde olmadığı için sayacı okunamayan abonelere, kendi sayaçlarını okuyarak endeks bildiriminde bulunmaları halinde e-posta ve SMS yolu ile faturalarını iletiyor.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat hizmeti veren Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, yaklaşık 2 milyon abonesinin hayatını kolaylaştıran yenilikçi hizmetler geliştiriyor. Şirketin bu kapsamdaki hizmetlerinden biri de görevli personel geldiği esnada ikametinde olmadığı için sayacı okunamayan abonelere kendi faturalarını oluşturma imkânı sunması.

ELEKTRİKLER ARTIK KESİLMEYECEK!

Abonenin iletilen SMS’i görmediği veya görse dahi şehir dışında olma gibi nedenlerle sayacını okuma ihtimalinin olmadığı durumlarda ise herhangi bir fatura oluşturulamadığı için elektrik kesintisi olmuyor, abonenin ikametine enerji sağlanmaya devam ediliyor.

Yaşanan bu tip durumlarda tüketici elektrik faturası kesilecek olan adrese döndükten sonra sayaçta yer alan endeksi kentisi okuyacak ya da sayaç okuma görevlisi bir sonraki ay sayacı okuyarak iki aylık tüketimi tek bir faturada elektrik sayacı sahibine kesecek. Teknoloji vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı