Ziraat Türkiye Kupası’nda aşigolara yan bakılmıyor

Mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşmemek için çırpınan Uşakspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam ediyor.
Ziraat Türkiye Kupası’nda aşigolara yan bakılmıyor

Kırmızı siyahlı takım, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda İbrahim Demir’in golü ile Yeni Malatyaspor’u 0-1 yenerek 5. Tura yükselmeyi başardı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Yeni Malatyaspor stadında, 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’u, İbrahim Demir’in 28. Dakikada attığı golle eleyen Uşakspor, 5 tura yükseldi.

FB, GS, BJK, Trabzon ve Başakşehir muhtemel rakiplerimiz arasında

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, 11 Kasım Cuma günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Bu turda takımımızı çok güçlü rakipler bekliyor.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te gerçekleşecek kura çekimine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekim töreni A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

5. Eleme turunda toplam 32 takım seri başı sistemine göre eşleşecek ve müsabakalar tek maç eleme sistemine göre seri başı takımların sahasında oynanacak.

Bu turda, 4. Eleme turunu geçecek 27 takım ile birlikte Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe, Arabam.com Konyaspor ve Medipol Başakşehir takımları yer alacak.