Voleybol Bölge Şampiyonasında Uşaklı Yurt Takımı şampiyon oldu

Gençlere spor sevgisini aşılamak için düzenlenen etkinlikler tüm hızı ile devam ederken Voleybol Bölge Şampiyonası tamamlandı.
Voleybol Bölge Şampiyonasında Uşaklı Yurt Takımı şampiyon oldu

Bu sene aynı zamanda büyük bir rekabete de sahne olan voleybol turnuvaları tüm hızı ile devam ederken Voleybol Bölge Şampiyonasında kazanan takımlar belli oldu. Gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek amacı ile düzenlen turnuvaya bu sene yoğun ilgi gösterilmişti.

Düzenlenen turnuvada Uşak'ımızı Merkez Efendi Yurt Müdürlüğü takımı temsil ediyordu. Oynanan maçlar sonucunda takımımız rakiplerini geride bırakmayı başararak birinci oldu ve şampiyonluk kazanmayı başardı.

UŞAK MERKEZ EFENDİ YURT MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen şampiyonalar tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri daha tamamlandı.

mpoyin.jpg

Tebrikler takım denilerek yapılan paylaşımda " Voleybol Bölge Şampiyonasında ilimizi Uşak'ta temsil eden Yurt Voleybol Takımımız Turnuvayı Şampiyon olarak bitirmiştir. Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazanan takımımıza başarılar dileriz." denilerek Merkez Efendi Yurt Müdürlüğü'nün şampiyonluğu kutlandı.