Ve en sonunda bu da oldu! Uşakspor’u canından çok seven aşigolar bile terk etti

Bu yıl iyiden iyiye sahipsiz kalan Uşakspor’u en sonunda aşigolarda terk etti. Futbolcular, şehri birer ikişer terk ederken, talepleri karşılanmadığı için Teknik Direktör Recep Yazıcı’nın da görevini bırakmasının ardından son kale taraftarlarda tribünleri terk ediyor.
Ve en sonunda bu da oldu! Uşakspor’u canından çok seven aşigolar bile terk etti

1967 Uşaksporlular Derneği Yönetim Kurulu bir açıklama yaparak Uşakspor Kulübünü satın alan Ural Aküzüm, Uşakspor Kulüp Başkanı Kıraç Aras ve yönetimi Uşakspor'dan elini çekene kadar tribünlerde yer almayacağını açıkladı.

1967 Uşaksporlular Derneği Yönetim Kurulu adına basın kuruluşlarına gönderilen ve sosyal medyada yapılan yazılı basın açıklamasında; “Büyük sevdamız sahipsiz şehrin desteksiz kulübü Uşaksporumuzun sportif başarısı olmayan, futbol takımı yönetiminden uzak ve başarısız bir yönetime devrinden sonra yaşananlar ve verdiğimiz mücadele ne yazık ki sonuçsuz kaldı. Bugün itibari ile takımımız tesislerde hocasız, yalnız ve market alışverişi dahi yapılamayan bir tesis de mağdur ve yalnız bırakıldi Koca çınara Uşak ve Uşaklı sahip çıkmadı. İstanbullu grup takımı aldı tesislere adım atmadı. Protokol tribünü hep boş kaldı. Yalnız yürüttüğümüz içinde koca Usakspor Sevdalısı taşıyan 1967 Uşaksporlular Derneği yönetim kurulu olarak Ural Aküzüm, Kıraç Aras ve yönetimi Uşakspor'u bırakana kadar Tribünlerden Çekiliyoruz!” denildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)