UTAŞ Uşakspor’un sağına ve soluna nazar değdi

Sezon başında yapılan hazırlık maçında sakatlanarak 6 ay formasından uzak kalacak olan sağ bek Levent’in üzüntüsü bitmeden bu kez de sol bek Ahmet’in sakatlığı keyifleri kaçırdı.
UTAŞ Uşakspor’un sağına ve soluna nazar değdi

Geçtiğimiz hafta 1 Eylül Stadında oynanan  ve 1-1 sona eren Niğde Anadolu F.K. maçının son dakikalarında sakatlanan başarılı sol bek Ahmet’in 3 hafta takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

UTAŞ Uşakspor Başkanvekili Fatih Kandemir, takımın iki başarılı ismi sağbek Levent’ten sonra sol bek Ahmet’in de sakatlanmasını nazar değmesi olarak niteledi.

Kandemir, “Başarılı iki bekimizin de art arda sakatlanması kulüp olarak bizde şok etkisi yarattı. Ancak, UTAŞ Uşakspor, her zaman güçlü ve şampiyon olmak için mücadele eden bir takımdır. Teknik Direktörümüz Sayın hakan Şapçı, eminim gerekli önlemeleri alarak Ahmet ve Levent’in yokluğunda takımımızın bu sezon üç puanla tanışmasını sağlayacaktır.

Hocamıza, teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyorum. Üst üste iki yıl şampiyon olmuş ekibimiz, bundan sonra da başarılara imza atacaktır. Seyircimizden tek isteğimiz takımlarını yalnız bırakmasınlar. Pazar günü tüm aşigoları UTAŞ Uşakspor’u desteklemeleri için 1 Eylül Stadı’na davet ediyorum Hedefimiz sahadan üç puanla ayrılmaktır” dedi.


 

Öte yandan takım Huzurpark Belediye spor tesisleri ve 1 Eylül Stadında yaptığı antrenmanlarla grupta -6 puanla son sırada yer alan Manisaspor maçına hazırlanıyor. Şapçı, hedeflerinin sahadan üç puanla ayrılmak olduğunu söyledi.