UTAŞ Uşakspor'un ayak sesleri Bodrum'da panik etkisi yaptı

Bodrum deplasmanında sözde güvenlik amacıyla alınan ve UTAŞ Uşakspor’a tebliğ işte o belge…
UTAŞ Uşakspor'un ayak sesleri Bodrum'da panik etkisi yaptı

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor, pazar günü Bodrum Belediye Bodrumspor’a konuk olacak. 21 puanla dördüncü sırada yer alan Uşak ekibi içinse, Bodrumspor Kulüp Yönetimi tarafından ilginç tedbirler alınıyor.

Bu kapsamda UTAŞ Uşakspor Kulüp Yönetimine iletilen Tebliğ, Tebellüğ Belgesi’nde Uşak ekibinin seyircisine yer ayrılmayacağı ve stada girişlere izin verilmeyeceği belirtiliyor. Misafir takım tribününün 232 kişilik bir kapasiteye sahip olduğu belirtilen açıklamada, UTAŞ Uşakspor taraftarlarının 500 kişilik bir organizasyon yaptığına yönelik bilgi edinildiği iddia ediliyor.

“Bodrum Belediye Bodrumspor ile UTAŞ Uşakspor taraftarları arasında çıkabilecek muhtemel olaylardan endişe duyulması nedeniyle” ibaresinin yer aldığı o belgede, “Bodrum İlçe Stadyumuna misafir takım seyircisinin stadyuma alınmayacağı ve misafir seyirci için tribün ayrılmayacağı kararı alınmıştır.” deniliyor.

Belgede yer alan bir diğer iddiaysa iki kulüp taraftarının sosyal medya hesapları üzerinden olumsuz mesajlar atması oldu.

İşte, 2 sezon üst üste şampiyon olan ve 2. ligde de yenilgisiz yoluna devam eden UTAŞ Uşakspor’a tebliğ edilen o belge…