UTAŞ Uşakspor Yönetimi yenilgilere “DUR” diyeceğini açıkladı

Aylardır galibiyet alamayan ve son olarak Niğde Anadolu Spor Kulübü’ne 2-1 yenilen UTAŞ Uşakspor yönetimi bir basın açıklaması yayınladı
UTAŞ Uşakspor Yönetimi yenilgilere “DUR” diyeceğini açıkladı

En son 4 Kasım 2018 tarihinde sahasında ligden çekilen Gaziantepsor’u 3-0 yenen ve o tarihten bu yana galip gelemeyen kırmızı siyahlı takımda son mağlubiyet üzerine kulüp yönetimi bir açıklama yayınladı.

Kulüp yönetimi, sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada, yönetim üzüntülerini bildirdi ve kötü gidişe dur demek için gerekli tedbirlerin alınacağı bilgisine yer verdi.

Kulüp yönetiminin açıklaması şöyle: “Büyük Uşakspor sevdalıları son haftalarda alınan kötü sonuçlar başta siz taraftarlarımızı ve bizleri derinden üzmüştür. Fakat bulunduğumuz 2. lige çok kolay gelmedik hep birlikte çok büyük emek ve çaba harcayarak geldiğimizi unutmamamız gerekir.Puan durumundaki bulunduğumuz konumun asla bir bahanesi yoktur. UTAŞ Uşakspor'un yeri her zaman üst sıralar ve üst liglerdir hedefimiz sizlerin desteği ile bir an evvel toparlanıp bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden gelen gayreti ve çabayı gösterip Utaş Uşakspor'u en iyi şekilde temsil etmektir. Takımımızın kötü gidişatı ile alakalı gerekli istişareler yapılıp bütün tedbirler alınacaktır.

Bugüne kadar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatamadığımız için son derece üzgünüz. Kalan maçlarımızın tamamında hırsımızı, isteğimizi sahaya yansıtarak, o asil formanın hakkını verecek futbolcularımızla, çok daha iyi bir UTAŞ Uşakspor izleteceğimizin bilinmesini istiyoruz.”

UTAŞ Uşakspor Yönetim Kurulu