UTAŞ Uşakspor transferin son gününde 1.92 lik dev stoper ve ön libero aldı

Transferin son günü UTAŞ Uşakspor bir stoper ve bir ön libero transferi gerçekleştirdi.
UTAŞ Uşakspor transferin son gününde 1.92 lik dev stoper ve ön libero aldı

UTAŞ Uşakspor’dan transferlerle ilgili yapılan açıklamada; “Daha önce Fenerbahçe U21 takımında yer alan ve stoper mevkisinde görev yapan Mete Yıldız ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz” açıklamalarına yer verildi.

UTAŞ Uşakspor’un son gün kadroya kattığı stoper Mete Yıldız, 1998 Almanya Duseldorf doğumlu. 1.92 boyundaki genç stoper, futbola 14 Yaşında Borissia Mönchhengladbach  U17 takımında başladı. Almanya da çeşitli takımlarda oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl Fenerbahçe U21 takımına bonservissiz olarak transfer oldu.

Gerçek mevkisi stoper olan, sağ ve sol bek olarak da oynayabildiği belirtilen sağ ayaklı Mete Yıldız’ın forma giydiği 67 maçta bir gol kaydettiği de öğrenildi.

ÖN LİBERO FATİH AYDIN DA UTAŞ UŞAKSPOR’DA

Transferin son günü İstanbulspor’un ön liberosu Fatih Aydın ile bir yıllık kiralık olarak anlaşıldığı kulüp tarafından şöyle duyuruldu: “TFF 1. lig ekiplerinden İstanbulspor'un oyuncusu Fatih Aydın ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladık. sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Fatih Aydın (21) Konya doğumlu. Futbola İstanbulspor U17 takımında başlayan Fatih Aydın daha sonra A Takımda forma giymeye başladı. Orta sahada ön libero olarak görev yapan Fatih’in profesyonel futbol yaşamında toplam 32 maça çıktığı ve hiç gol kaydına muvaffak olamadığı öğrenildi.