UTAŞ Uşakspor sorunlu rakibi Amedspor karşısında 3 puan arıyor

TFF. 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden UTAŞ Uşakspor Futbol Takımı, yarın (30 Eylül Pazar) saat 14.00 de Diyarbakır takımı Amedspor ile karşılaşıyor.
UTAŞ Uşakspor sorunlu rakibi Amedspor karşısında 3 puan arıyor

Öte yandan maç biletleri kapalı 10 TL, açık 5 TL olarak satışa çıkarken, UTAŞ Uşakspor maça sağ bek Levent dışında tam kadro hazır olarak çıkıyor. Taraftarlar da tribünleri doldurmak için son hazırlıklarını yapıyor.

,

Yarın, maç saatinde Uşak’ta hava durumu çok bulutlu ve sıcaklıkların 24 derece olması bekleniyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yüzde 40 ihtimalle yağış olabileceği tahmininde bulundu.

Öte yandan UTAŞ Uşakspor’un yarın ki rakibi Amedspor ise maddi sıkıntılar yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Geçen hafta Balıkesirspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Balıkesir de karşılaşan ve elenen takım yaşadığı maddi zorluklar yüzünden Balıkesir ve Uşak’a binbir güçlükle geldikleri öğrenildi.

Amedsporlu futbolcular da uzun zamandır alacakları ödenmediği gerekçesi ile geçen hafta Balıkesir ve Uşak maçları öncesi idmana çıkmayarak protesto yaptı. Yine para alamayan personelin de işi bırakarak kulüpten ayrıldığı Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak tarafından açıklandı.

Küçükbayrak UTAŞ Uşakspor maçı ile ilgili olarak, “Bu çocuklar aylardır para almamalarına rağmen canla başla mücadele ediyor. Maddi olarak ligde en kötü konumda olan takım biziz ama başarı olarak bizden çok daha iyi durumda olan takımların üzerindeyiz. Futbolcular ve personel de sonuçta insan, hepsi ekmeğini bu işten kazanıyor. Aylardır para almayan bu insanlar nasıl sahaya motive olacak, nasıl kulüpte hizmet yapacak?. Bunların aileleri nasıl geçiniyor?. Bunları hiç düşünen var mı?. “Kulüp sahipsiz durumda” Bu tablo 2 milyonluk kente yakışmıyor. Futbolcular ve personel son derece iyi niyetli, özverili. Emeklerinin karşılığı verilmeli. Kulüp şu anda sahipsiz durumda. İşimizi yapamıyoruz. Her gün, her dakika sorunlarla boğuşuyoruz. İki gün sonra kupa, beş gün sonra lig maçı var deplasmanda ama biz takım olarak başka işlerle uğraşıyoruz. Bu kulübü ve kenti düşünmek sadece bu futbolcu grubunun sorunu değil, herkes görevini yapmalıdır. Madem başarı istiyoruz, kulübü seviyoruz o zaman görevimizi hep beraber yapalım” dedi.