UTAŞ Uşakspor Konuğu Mağlup Etti

UTAŞ Uşakspor sahasında ağırladığı Ankara Demirspor'u mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
UTAŞ Uşakspor Konuğu Mağlup Etti

UTAŞ Uşakspor, 2. Lig Beyaz Grupta 1 puanla 16. Sırada bulunan Ankara Demirsporu konuk etti. Uşakspor, korkulu anlar yaşamasına rağmen sahadan tecrübesi ve kaleci Ersin Aydın’ın inanılmaz kurtarışları ile 1-0 galip ayrıldı. Maç sonucuna göre 17 puana ulaşan UTAŞ Uşakspor rakiplerini geride bırakarak 4. sıraya yükseldi. 

İşte maçtan dakikalar...

Maçın başlaması ile atağa çıkan ev sahibi takımda Nurettin’in sert şutu kaleci Burak’ta kaldı.

17. dakikada Caner’in ceza sahasına doldurduğu topu sert bir şekilde kaleye yollayan Rıdvan’a yine kaleci Burak geçit vermedi.

27. dakikada kaleci Ersin Serkan’ın vuruşunu 2 metreden ayağı ile çıkardı.

GOL

30. dakikada Tayfun Pektürk, orta sahadan söktüğü topla rakip defansı ipe dizdi ve ceza sahasına girerken sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

40. dakikada Caner’in pasında Rıdvan penaltı noktası üzerinde topa yumuşak vurunca kaleci Burak yatarak topu bloke etti.

2. YARI

Bu yarı konuk takımın baskısı ile geçti. Ankara Demirspor ev sahibi takımı karşıısnda tek kale top oynadı.

50. dakikada ceza sahasının hemen önünde kazanılan faul atışını kullanan Alican topa çok sert vurdu. Günün başarılı ismi kaleci Ersin yatarak parmaklarının ucu ile topu kornere yolladı.

75. Dakikada İbrahim’in ceza sahası içerisinde vurduğu müthiş şutu yine Ersin uçarak kurtardı.  Konuk takım Ersin’i bir türlü geçemeyince sahadan yenik ayrıldı.

UTAŞ Uşakspor çıktığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti.