UTAŞ Uşakspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

TFF. 2. Lig Beyaz Grupta evinde lig sonuncusu Manisaspor’u ağırlayan UTAŞ Uşakspor, Tayfun Pektürk, Tayfur Emre Yılmaz ve Nurettin Çağlar’ın golleri ile 3. Haftada 3 puan almayı başardı
UTAŞ Uşakspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

GOLLER: 35. Dk. Tayfun Pektürk,. Dk. 85 Tayfur Emre Yılmaz, Dk.90 Nurettin

SARI KARTLAR: Nurettin Çağlar (UTAŞ Uşakspor)

Maça hızlı başlayan ev sahibi takım, 2. Dakikada kaptan Ekrem’in ortasında Tayfur topa çok güzel ve sert vurdu ama Manisaspor’un liberosu İlkay göğsünü siper ederek ağlara giden topu kornere yollamayı başardı

17. dakikada Ekrem’in korner atışından gelen top kafa vuran Semih topu auta gönderdi.

Maçın 22. Dakikası penaltı tartışmasına neden olan bir pozisyon yaşadı. Tayfur Emre’nin ara pasında  Rıdvan’ın şutunu kaleci Zafer çeldi. Dönen topa vurmk isteyn Melih, İlkay’ın müdahalesi ile yerde kalınca kırmızı siyahlılar futbolcular penaltı bekledi. Ancak hakem. Alkım Aksoy pozisyon devam dedi.

29. dakikada Caner’in soldan ortasına kaptan Ekrem altı pas çizgisi üzerinden ıska geçince UTAŞ Uşakspor bir golden oldu.

GOL…

33 Dakikada Muhammed Rıdvan’ın pasına hareketlenen Tayfun Pektürk, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu kaleci Zafer’in altından ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarının uzatma dakikasında Muhammed Rıdvan’ın sağdan ortasına Nurettin uçarak kafa vurdu ama top az farkla auta gitti.

2. YARI

Konuk takım, bu yarıya daha ofansif bir anlayışla çıktı. UTAŞ Uşakspor’un geriye yaslanması da Manisaspor’un işini kolaylaştırdı. Ancak, konuk takım, bir türlü sonuca gidecek hareketleri yapamadı.

46. dakikada, Akın’ın kullandığı faul atışında kaleci Ersin’in kucağına doğru gelen top yerine Ersin’e müdahale eden Akın’ın hareketi, hakem tarafından faul olarak değerlendirildi.

56. dakikada Nurettin ceza sahası önünde Timur’u düşürdü. Timur’un önündeki baraja rağmen kaleye gönderdiği top yan direğe çarparak auta çıktı.

74. dakikada orta sahadan aldığı topla rakip defansı geçen Nurettin’in şutu sol direğe çarparak auta çıktı.

GOL…

85. dakikada rakip ceza sahasında bir türlü çizgiyi geçmeyen topa yattığı yerden en son Tayfur Emre vurdu. 2-0

87. dakikada UTAŞ Uşakspor liberosu Hikmet uzaklaştırmak isterken tpou ıskladı. Bu fırsatı değerlendiren Akın bir anda kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı. Ama Ersin bu pozisyonda başarılıydı.

GOL…

Maçın uzatma dakikalarında Oğuzhan Kayar’ın, soldan önüne bıraktığı topa çok düzgün vuran Nurettin, maçın skorunu ilan etti 3-0

“NE YAPSAK TOP BİR TÜRLÜ ÇİZGİYİ GEÇMİYOR”

Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, şanssızlıktan yakındı.

Şapçı, “Takımım üzerinde anlayamadığım bir şanssızlık var. Ne yapsak top bir türlü çizgiyi geçmiyor. Geçen hafta daha iyi oynamamıza rağmen berabere kalmıştık. Bugün de atak üzerine atak yaptık. Top bir türlü ağlara gitmedi. Evimizde üç puan aldığımız için çok mutluyum. Bu gol şanssızlığına da ne yapıp ne edip bir çare bulmalıyız” yorumunu yaptı.

BAŞKAN CAHAN DA ÜÇ GOLLÜ GALİBİYETE SEVİNDİ

Maçı şeref tribününden AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ile birlikte izleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Takımımızın üç golle üç puan almasına çok sevindim. Her geçen hafta takımımız daha iyi sonuçlar alarak grupta hızla yükselecektir” dedi.

GOLCÜLER ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

TFF. 2. Lig beyaz Grupta geçtiğimiz 2 haftada gol atamayan golcüler Tayfur Emre Yılmaz ve Nurettin Çağlar’da şeytanın bacağını kırdıkalrı için sevinçliydi

Tayfur Emre Yılmaz, “Ben ve arkadaşlarımız gol için çok çaba gösterdik. Ceza sahasında oluşan bir karambol anında yine top, direklerden kaleciden dönüyor, bir türlü içeri girmiyordu. O anda bir pozisyonda gol çizgisi üzerine düşmüştüm. Yattığım yerden topa dokundum gol oldu. Umarım bundan sonraki maçlarda da gol atıp takımımın başarısına katkı sunarım” dedi.

Maçın uzatma dakikalarında skoru belirleyen Nurettin Çağlar, “Maç öncesi gol atacağım içime doğmuştu. Çok da pozisyona girdim. Bir topum direkten döndü. Bir kafa vuruşum az farkla auta gitti. Ama ben yılmadım ve bugün gol atma konusunda kararlıydım.. Maçın 90 + dakikalarında Oğuzhan Kayar, soldan önüme çok güzel bir pas çıkardı. Vurdum gol oldu” dedi.