UTAŞ Uşakspor'da hedef 3 puan

UTAŞ Uşakspor kar altında Pazar günü evinde oynayacağı Hacettepe maçına hazırlanıyor. Çalışmalarına Uşak’ta devam eden kırmızı siyahlılar, 2. yarının ilk maçında üç puan alarak seyircisine kendisini affettirmek istiyor.
UTAŞ Uşakspor'da hedef 3 puan

UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, devre arası transferleri ve takımın son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kaya’nın açıklamaları:
İLK MAÇTA RIDVAN OGUHAN KAYAR, OĞUZHAN YILDIRIM VE LEVENT YOK
“Devre arası yılbaşı öncesi Uşak’ta bir ön hazırlık kampı yaptık. Şartlar pek uygun olmasa da bu kampta alt yapıdan yetişen oyuncuların neler yapacağını gördük.
Sonra 2 Ocak’tan itibaren Antalya’da kamp yaparak çalışmalarımızın 2. Etabına geçtik. Burada şartlar çok uygundu ve verimli bir kamp oldu. Bu kampa tüm oyuncularım dahil oldu. Sakat semih takımla birlikte çalışırken, Levent tam hazır olmadığı için bireysel olarak çalıştı.
Antalya kampında yaptığımız ilk hazırlık maçında Kırıklarelispor karşısında oynadık ve 2-1 mağlup olduk. Bu maçta ligde fazla şansa bulamayan oyunculara şans tanıdım. Oyun iki ayrı devrede iki ayrı takımın oyunu oldu. Güzel bir futbol oynadığımız maçta, kendi kalemize attığımız golle sahadan yenik ayrıldık.
İkinci hazırlık maçımızda rakibimiz Zonguldak Kömürspor oldu. İlk ayrı herkesi hayran bırakan bir oyun sergiledik. İkinci yarı kötü hava şartları yüzünden her iki takımda istedikleri futbolu sergileyemedi.
Bu iki maçtan çıkardığım sonuç şudur: “Mevcut takımdaki oyuncularımla UTAŞ Uşakspor daha iyi bir futbol oynayarak daha iyi bir yerlere gelecektir.”
Ancak, golü bulmada, gol öncesi final  pasları yapma ve son vuruşu yapmada sıkıntı yaşıyoruz. Bir de çok önemsediğim ve büyük bir eksiklik olarak gördüğüm orta sahada top kayıplarını önleme konusunda çok çalışarak bu olumsuzlukları gidereceğimizi düşünüyorum.
Hacettepe maçı hazırlıklarına başladık. Bu maçta sarı kart cezalısı olan Muhammed Rıdvan ve Oğuzhan Yıldırım kadroda yer alamayacak. Semih’in sakatlığının maç saatine kadar yetişmesi için çalışıyoruz. Oğuzhan Kayar, maç saatine kadar iyileşecek. Ancak onu bu maçta risk etmeyeceğiz. Levent henüz oynayacak düzeyde iyileşmedi. Onu daha sonraki amaçlarda değerlendirmeyi düşünüyorum. Bu oyuncularım dışındaki oyuncularım gayet hırslı ve istekli olarak Hacettepe maçına hazırlanıyor.
VERİMLİ OYUNCU BULAMAYACAĞIMIZ İÇİN TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ
Transferlere gelince; yeni bir katılım yok. Devre arası kaliteli bir oyuncu bulmak çok zor. Ben transferle fazla ilgilenmiyorum. Mevcut oyuncularla bu takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Ekstra çalışmalarla bu takımın daha üste sıralara çıkacağını düşünüyorum. Yeter ki; oyuncularım, bu güvenimi boşa çıkarmadan çok çalışarak bana geri dönüş yapmalarını istiyorum. Bunu da birlikte başaracağımıza inanıyorum.
Son olarak şunu da belirtmek istiyorum: Bu takımın sıralamadaki yeri, gerçek gücünü gösteren bir yer değil.  Gereksiz ve bireysel hatalardan puan kaybı yaşamasaydık çok yukarılarda yer alırdık.
Geçmişi çok kurcalamadan önümüzdeki hedefi söyleyeyim. 2. Yarıda birkaç maçla aradaki puan farkını kapatabiliriz. En azından rahatlıkla play offa kalabiliriz. Bunun için ilk yarıda yaşamadığımız bir sürü güzel hadise yaşayabiliriz. Bunu gerçekleştirmek için de gol sayısını artırarak bu eksiğimizi giderip az gol yeme alışkanlığımızı sürdürerek puanlar almak istiyoruz.
Yeni çıktığı 2. Lig’de bu yıl bir play off heyecanı yaşamak istiyoruz. UTAŞ Uşakspor’un maçı çevirebilecek o coşkulu taraftarını Pazar günü Hacettepe maçında takımı desteklemeye çağırıyoruz.”