UTAŞ Uşakspor bugün Kırklareli’de tur peşinde

Pazar günü Sakaryaspor’u deplasmanda 2 golle yenen UTAŞ Uşakspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında bugün Kırklarelispor ile karşı karşıya geliyor.
UTAŞ Uşakspor bugün Kırklareli’de tur peşinde

Sakaryaspor’dan alınan 3 puan ve sol bek Ahmet’in sakatlığının iyileşip takımda yer alması ile morla bulan kırmızı siyahlı takım Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kırklarelispor’u da yenip kupada da yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Hakan Şapçı takımına çok güvendiğini ve bugün Kırklareli Atatürk Stadı’ndan galibiyetle ayırılan tarafın kendileri olacağını belirterek iddiasını ortaya koyuyor.

UTAŞ Uşakspor’un rakibi Kırklarelispor, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 7 puanla 8. sırada yer alıyor. Ancak grupta lider durumda olan Menemen Belediyespor’un 10 puan aldığını göz önüne alırsak, Kırklarelispor’u şampiyonlluğun adaylarından olarak tanımlamak yanlış olmaz.

Kırklarelispor, 2. Lig Beyaz Grupta bu sezon oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1mağlubiyet 1 de beraberlik almış ve 4 gol atmış. Geçtiğimiz Pazar günü evinde ağırladığı Bandırmaspor’u 3-1 mağlup etmeyi başarmış.        

2018-2019 Sezonu
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçı
25.09.2018, Salı, 15:00
Kırklareli Atatürk Stadı

Maçın Hakemi: Cihan Aydın