UTAŞ Uşakspor Ankara’dan üç puanla dönmek için kolları sıvadı

UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı Uşak Gündem’e yaptığı özel açıklamalarda 2. Lig de de şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.
UTAŞ Uşakspor Ankara’dan üç puanla dönmek için kolları sıvadı

Şapcı, “Yeni bir sezona yepyeni umutlarla yeniden başlıyoruz.  Bu yeni sezonda bir hedefimiz var: O da bir üste çıkmak. Üst üste iki yıl şampiyon olmuş bu takıma ve kente yeni bir şampiyonluk tattırmak istiyoruz” dedi.

Hakan Şapcı’nın canını sıkan tek sorun ise sağ bek Levent’in sakatlığı. Başarılı sağbekin Pazar günü Salihli Belediyespor ile yapılan hazırlık maçında dizinden sakatlanması moralleri bozdu.

Bu konuda da açıklamalarda bulunan Başarılı Teknik adam, “Bugün Levent’in MR’ları çekilecek. İnşallah ciddi bir durumu yoktur. Cumartesi Hacettepe karşısında bizimle birlikte olur” şeklinde bilgi verdi.

Genç ve diri bir ekiple karşılaşacaklarının altını çizen Şapçı rakip takım hakkında da şu değerlendirmelerde bulundu: “Cumartesi günü karşılaşacağımız Hacettepespor’un 5-6 hazırlık maçını izledik. Çok koşan ve form tutmuş bir takım. Bu tür takımlar bir teknik olarak hiç sevmediğim tehlikeli takımlar statüsündedir.. Her şeye rağmen yenip ilk maçımızda Ankara’dan 3 puan ile dönmek istiyoruz. Çünkü biz iyi bir takımız. “