Uşakspor’un yapamadığını mütevazı bir köy takımı başardı; Budaklarspor - 4 SultangaziSpor - 2

Uşakspor 2. Lig Kırmızı grupta henüz galibiyetle tanışamazken, mütevazı bir köy takımı olan Budaklarspor, İstanbul’dan 4 gollü bir galibiyetle döndü.
Uşakspor’un yapamadığını mütevazı bir köy takımı başardı; Budaklarspor - 4 SultangaziSpor - 2

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 3 puanla 19’uncu sırada yer alan Uşakspor 7 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Buna karşın Sivaslı İlçemize bağlı Budaklar Köyü Futbol Takımı, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta deplasmanda karşılaştığı İstanbul Sultangazi Spor’u Erhan, Emrah, Serdar ve Olcay’ın golleri ile 4-2 yenerek ilk haftayı 3 puanla kapattı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Budaklarspor Kulüp Başkanı Basri Tufan, “Teknik heyet ve futbolcularımız, bu maça çok iyi hazırlandı. Ne plandıysak sahada hepsini gerçekleştirdik. Bu galibiyet tüm Uşak halkına ve Budaklar Köyüne armağan olsun. Bize bu sevinci yaşatan teknik ekibim ve futbolcularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Maç hakkında kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Ayhan Çevik; Maç boyunca topla oynayan ve çok pozisyon bulan taraf bizdik. Oyuncularım sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptı.

Oyuncularım, Sultangazi gibi güçlü bir takım karşısında ‘Budaklarspor’ ruhunu ve karakterini sergiledi. Oyuncularımı kutluyor ve bu galibiyeti muhteşem Budaklarspor taraftarına armağan etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)