Uşakspor’dan bir transfer haberi

Ural Aküzüm başkanlığındaki şirkete devrolan Uşakspor, devir işlemlerinin TFF tarafından onay beklenirken transfer görüşmelerine de devam ettiği öğrenildi.
Uşakspor’dan bir transfer haberi

Kulüpten bu konuda herhangi bir açıklama yapılmazken, Karşıyaka Kulübü orta saha oyuncusu Sefer Kanıtemiz’in, Uşakspor ile anlaştığı söylentileri sosyal medyada dolaşmaya başladı.

Uşakspor’un anlaşmaya vardığı söylenen Sefer Kanıtemiz, 25 yaşında. Merkez orta saha olarak görev yapıyor. Çorum doğumlu olan genç futbolcu, futbola Çorum Osmancık Gücüspor’da başladı. Buradan Gençler Birliği U21 takımına transfer olan Sefer Kanıtemiz, sırasıyla Osmancık Belediyespor, Erbaspor, Tepecikspor, Şanlıurfaspor ve 2021 yılından bu yana Karşıyaka’da top koşturdu. Buradaki sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona eriyordu.

Sefer Kanıtemiz bugüne kadar 3 ligde 64 Türkiye Kupası’nda 8 toplam 4560 dakika forma giydi ve bu maçlarda dört gol attı.

Uşakspor yarın aşigolarla buluşuyor

Öte yandan Uşakspor’un yarın (6 Ağustos 2022 Pazar) saat 18.00’da 1 Eylül stadında Turgutluspor’la hazırlık maçı yapacağı öğrenildi.

Bilindiği üzere; Uşakspor TFF 2. Lig Kırmızı grupta ilk maçını 28 Ağustos Pazar günü, saat 20.00 de Diyarbakır Stadyumunda onayacak.

(SALİH KILINÇ / HABER)