Uşakspor’da yüzler gülüyor

Uşakspor’da yüzler gülüyor

Mücadele verdiği TFF 2. Lig Kırmızı Grupta deplasmanda oynadığı Balıkesirspor maçından 3 puanla dönen kırmızı siyahlı takımda yüzler gülüyor.

Puanını 9’a yükselten Uşakspor, düşme hattından bir basamak yukarı çıkarak 17. sıraya yükseldi. Takımın başında 5 maçtır görev yapan Teknik Direktör Recep Yazıcı, takımının ikinci kez hemde deplasmandan 3 puan almasını değerlendirerek; “Bu mücadelede Uşakspor olarak bizde varız” dedi.

BİZ DE VARIZ

Yazıcı, “Biz de bu ligde varız. Dün akşam oynadığımız Balıkesirspor deplasmanında kazanarak tüm futbol kamuoyuna gösterdik. Öncelikle rakibimiz olan ve deplasmanda oynadığımız Balıkesirspor’a karşı aldığımız galibiyet 6 puan değerindedir. Bunun değeri ileride daha iyi anlaşılacaktır. Yürekleri ile oynadıkları ve üst düzeyde kazanma arzusu sergiledikleri için, bu başarıyı elde eden tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum.

Gerek takım savunmasında gerekse orta sahadaki pas organizasyonlarında ve geçişlerinde gerçekten mükemmel performans gösterdiler. Hücumda çok daha fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen bir gol bulduk. Hafta içerisinde daha çok çalışarak eksiğimizi gidereceğiz.

Oyun anlamında bireysel hataları daha az yapan, rakipten daha fazla topa sahip olan bir takım olma yolunda çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki Pazarspor maçı için gerek puan, gerekse de sıralama için çok önemli Bu maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız.

Bu nedenle Balıkesirspor deplasmanında olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımızı stadyumu doldurmaya çağırıyorum. Balıkesirspor maçında bizi yalnız bırakmayan aşigolara teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren yeni başarılara konsantre olmaya başlayıp Cumartesi günü oynayacağımız maçta hep birlikte sevinmek istiyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz” ifadesini kullandı.