Uşakspor’da TFF onayı bekleniyor: Bülent Hoca takımın başında

Uşakspor’un devri konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığı, sadece devir için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan onay beklendiği öğrenildi.
Uşakspor’da TFF onayı bekleniyor: Bülent Hoca takımın başında

Öte yandan yeni yönetimin Teknik Direktör olarak açıkladığı Bülent Akın’ın Uşak’a gelerek takımla antrenmanlara başladığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Uşakspor A.Ş. yönetimi tarafından yapılan açıklama ile Uşakspor A.Ş.’nin devredildiği açıklanmış, ancak bir haftadır herhangi bir gelişme yaşanmaması, aşigolar arasında; “Acaba, devir işlemeleri konusunda herhangi bir engel mi var” kuşkusu yaratmıştı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi, Spor Servisi tarafından yapılan araştırmaya göre, devir işlemlerinde herhangi bir problem olmadığı öğrenildi.

Taraflar arasındaki protokolü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’ye bildirdiği, anlaşmanın geçerli olması için, TFF onayı gerektiği, diğer hukuki işlemelerin de bu onaydan sonra sürdürüleceği belirtildi.

Öte yandan Uşakspor yeni yönetiminin yeni Teknik Direktör olarak belirlediği isim Bülent Akın’ın Uşak’a gelerek, Huzurpark tesislerinde takımın başında antrenmanlara başladığı da görüldü.

Uşakspor’un 2021 2022 Sezonu kadrosundan ayrılan futbolcular; Berkay Samancı, Alperen kahraman, Berkay Özer, Enes Tubluk, Yasin Ozan, Alperen Soysal ve kaleci Umut Kaya oldu.

(SALİH KILINÇ / HABER)